Гінеколог Ізмаїл
|
|
Дебора | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Ізмаїл
У мене міома матки в прогресуючій формі, лікування, яке мені призначив гінеколог Ізмаїла, - не допомагає, а тільки стає гірше. Знайомі радять їхати в Одесу, там найкращі фахівці. Порадьте хорошого, обізнаного лікаря, який допоможе вирішити цю проблему?
|
|
| |
Феміда | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Рекомендую звернутися до Лихачової Лариси, вона спеціалізується саме на таких випадках і багатьом допомогла!
|
|
| |
Луїза | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Давно шукала хорошого гінеколога. Знайома порадила Ларису Євгенівну, як відмінного фахівця. Лікар дуже компетентний у своїй сфері. Спростувала діагноз попередніх "лікарів", які призначали операцію. Дуже уважно проводила огляд. Дала рекомендації. Буду відвідувати далі цього чудового лікаря.
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я спостерігаюся у гінеколога Міщенко О.О. Дуже грамотний фахівець, професіонал своєї справи. Завжди допоможе потрібною порадою, вчасно надасть кваліфіковану допомогу. Відмінний лікар і доброзичлива людина. Її уважне і дбайливе ставлення до людей викликає повагу.
|
|
| |
Зорька | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Добра і турботлива, щира і переживає за своїх пацієнтів! Справжній професіонал своєї справи і дуже хороша людина! Спостерігаюся у Лариси Євгенівни, і йти до іншого лікаря не хочу ні за яких обставин.
|
|
| |
Ангел | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Лариса Лихачова - вона є одним із найкращих фахівців у нашому місті! Уже впродовж багатьох років я відвідую виключно її, і завжди залишаюся задоволеною її консультаціями та професійними знаннями.
|
|
| |
Аврелія | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Гінекологом Лихачовою Ларисою Євгенівною залишилася задоволена, грамотний, хороший гінеколог, яка вилікувала мені ерозію і запущене запалення придатків. Зараз готуюся до вагітності. Рекомендую!
|
|
| |
Зефір | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Ольга Опанасівна - цей лікар кваліфікований і чуйний, що в сукупності дуже рідко зустрічається в нашій медицині. Якщо вам потрібен тямущий гінеколог, то звернутися слід, неодмінно, до неї.
|
|
| |
Еда | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Як мені можна потрапити на прийом до лікаря Ліхачової?
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Телефон адміністрації клініки: 094-917-34-22.
|
|
| |
Леоніда | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Можете дати телефон Ольги Опанасівни?
|
|
| |
Ангел | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Телефони: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Полька | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна - дуже хороша лікарка, справжній фахівець, допомогла мені в складній проблемі і зробила це бездоганно. 100% довіра цьому лікарю! Велика удача до неї потрапити, особливо, якщо вже є якась проблема.
|
|
| |