Гінеколог Доброслав
|
|
Дея | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Доброслав
Порекомендуйте грамотного гінеколога в Доброславі, після пологів стали турбувати болі по-жіночому, хочу пройти обстеження.
|
|
| |
Nadya3 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У мене було запалення придатків, зверталася до кількох гінекологів у "Доброславі", так мене залікували, довелося їхати в Одесу до грамотної лікарки, яка мені допомогла.
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Підкажіть ім'я цієї лікарки?
|
|
| |
Nadya3 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Лихачова Лариса Євгенівна - чудовий лікар, рекомендую, вона обов'язково розбереться з вашими проблемами.
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я зараз спостерігаюся у Лихачової Лариси Євгенівни. Дуже грамотний фахівець, у доступній формі дасть відповідь на будь-яке питання, що цікавить. Завжди уважна, тактовна.
|
|
| |
Fanyaa | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Вибір лікаря - це один із найважливіших вкладів у своє здоров'я. Міщенко О.О. професіонал високого рівня, чуйна і грамотна людина. Рекомендую її як відмінного фахівця.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Свого часу я побувала у багатьох гінекологів, але користі від лікування не було. 3 місяці я ходила з сильними ріжучими болями в животі. Лариса Євгенівна - одна не поставила на мені хрест. Витягла мої яєчники з важкого стану і мою останню трубу. Завжди підтримувала, направляла мої думки на позитивний лад. Рекомендую, чудовий лікар!
|
|
| |
Yolka33 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Ліхачова Л.Є. лікарка від Бога. Вона без потреби не призначить жодних ліків. Ларису Євгенівну я раджу своїм близьким, і всі від неї в захваті. У моєму випадку їй доводиться виправляти те, що наробили інші гінекологи. Я на всі 100% довіряю Ларисі Євгенівні.
|
|
| |
Zozel | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Куди я тільки не зверталася, але результату не було. Коли всі надії були втрачені доля звела мене з Ларисою Євгенівною. Після першої ж зустрічі було обрано правильне лікування і все вийшло - я завагітніла. Тільки завдяки Ларисі Євгенівні я змогла завагітніти, виносити і народити здорову дитину.
|
|
| |
Anni1 | Повідомлення # 10 |
Майор
| Ольга Опанасівна - чудова людина, грамотний фахівець. Завжди ввічлива і привітна. Усе розповість, пояснить так, що навіть питань не залишається. Лікування призначає тільки потрібне, нічого зайвого. Для мене це найкращий гінеколог!
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Підкажіть де приймає Лариса Євгенівна та Ольга Опанасівна і як записатися?
|
|
| |
Yolka33 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Лариса Євгенівна та Ольга Опанасівна приймають у клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60. Записатися можна за телефоном: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
BeckyJ | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Ольга Опанасівна - дуже грамотний лікар, який постійно підвищує свій професійний рівень. Я є її пацієнткою. Знаю не з чуток, скільки жінок вона врятувала від раку, видалення матки та інших важких гінекологічних захворювань. Побільше б таких уважних, грамотних лікарів!
|
|
| |