Гінеколог Березівка
|
|
Лія | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Березівка
Останнім часом стали турбувати болі та порушення менструального циклу. Порадьте до якого лікаря мені краще звернутися в Березівці?
|
|
| |
Ілона25 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я була у багатьох лікарів у Березівці, чесно сказати, жодного я не можу вам порекомендувати, мені не сподобалося ні їхній підхід, ні їхнє лікування. Щоб повністю впоратися зі своєю проблемою, я їздила в Одесу, до дуже грамотного гінеколога - Лихачової Лариси Євгенівни.
|
|
| |
Краля | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я раджу Міщенко Ольгу Опанасівну - прекрасний лікар! Це єдиний гінеколог, який усі маніпуляції робить акуратно і непомітно для тебе. Дуже тактовний, все по справі говорить.
|
|
| |
Оліса | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я потрапила до Лариси Євгенівни з волі випадку і дуже рада. Лікарка уважна, підбадьорила і підтримала, приємно мати справу з такими фахівцями. Мою думку, звісно, можна вважати суб'єктивною, але за період моєї вагітності Лариса Євгенівна 5 лікарка і мені є з чим порівнювати. Рекомендую!
|
|
| |
Іветта | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Чудовий лікар, чудовий фахівець, який не втратив людяності, що для нас (пацієнтів) дуже важливо! Давно в неї спостерігаюся, повністю їй довіряю! Уперше звернулася до неї з приводу ерозії шийки матки, коли ситуація була дуже серйозною. Відтоді проблем немає.
|
|
| |
Алевтина | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Лікувала у Лариси Євгенівни ерозію шийки матки, дуже-дуже мені сподобався цей лікар, до того приємна жінка. Добра, все розповість. Всі б такі лікарі були!
|
|
| |
Ліна | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Міщенко Ольга Опанасівна - дуже уважний лікар. Доброзичливе ставлення, призначає ефективне лікування, стежить за результатом. Рекомендую!
|
|
| |
Маріне | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Як можна потрапити на прийом до лікаря Лихачової?
|
|
| |
Краля | Повідомлення # 9 |
Сержант
| 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88 - администратор клиники Наталья.
|
|
| |
Іоланта | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Де працює доктор Міщенко?
|
|
| |
Ілона25 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Мищенко Ольга Афанасьевна, клиника Ликариум, 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Віда | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Багато років є пацієнткою Лариси Євгенівни. Уважна, обізнана, компетентна. Не читає нотації, а допомагає, призначає лікування і домагається результату. Рекомендую!
|
|
| |