Гінекологи Одеси відгуки
|
|
Гафі | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінекологи Одеси відгуки
Мені поставили діагноз кольпіт і призначили лікування, після лікування всі симптоми і болі збереглися. Порекомендуйте лікаря, який зможе розібратися з цим питанням і допомогти мені.
|
|
| |
Алія | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Зверніться в клініку "Лікаріум" там дуже грамотні лікарі. А гінеколог Лариса Євгенівна, чудовий фахівець, який допоможе вам розібратися з вашою хворобою.
|
|
| |
Біка | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Що я можу сказати про Ларису Євгенівну - прекрасний дамський лікар. Доброзичлива, чуйна, професіонал своєї справи. Мені Ларису Євгенівну порекомендували. І жодного разу я не пошкодувала, що звернулася до цього лікаря.
|
|
| |
Senya | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Прекрасний лікар! Завдяки Ларисі Євгенівні закінчилися мої проблеми по-жіночому! Лікарка настільки уважна до дрібниць, що результат лікування перевершив усі мої очікування! Я не з тих, хто вірить у дива, але диво зі мною сталося! Вдячні лікарю за професіоналізм, терпіння, чіткі відповіді, допомогу і за підтримку...
|
|
| |
Кат | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Прекрасний жіночий лікар! Професіонал своєї справи. Звернулася до Ольги Міщенко в березні, всі аналізи погоджувала, нічого не нав'язувала. Установила правильний діагноз. Рекомендую!
|
|
| |
Авая | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна - прекрасний лікар і дуже хороша людина! Стояла у неї на обліку у зв'язку з вагітністю, вагітність була непроста, Лариса Євгенівна завжди все дохідливо роз'яснювала і підтримувала мене, для вагітної - це дуже важливо. Дуже грамотний фахівець і приємна людина, за наступним тільки до неї!
|
|
| |
Ocean658 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Спостерігаюся у Лариси Євгенівни! Раджу всім своїм подружкам! Вони теж у захваті! Прекрасний лікар! Пояснює все доступною мовою, не нав'язує зайві процедури, все тільки по справі! Усім раджу!
|
|
| |
Yasya | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Сподобалося ставлення до мене як до пацієнта, Лариса Євгенівна все пояснює доступною мовою. Якщо виявляються проблеми, відправляє відразу на аналізи. Результати пізніше детально розбирає на прийомі, якщо потрібно - призначає необхідне лікування. Спостерігаюся у Лариси Євгенівни, всім задоволена.
|
|
| |
Зорельота | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Звернулася з конкретним питанням. Найдивовижніше - вирішили його цього ж дня! Ольга Опанасівна подивилася мої аналізи, все розпитала, а після процедури дала потрібні поради. Я дуже вдячна доктору Міщенко за оперативність і якість прийому. Цей лікар дуже позитивна, світла людина.
|
|
| |
Клава44 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Підкажіть, у якій клініці я можу знайти Ларису Євгенівну і як до неї записатися на прийом? Ще цікавлять дані Ольги Опанасівни?
|
|
| |
Біка | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна та Ольга Опанасівна приймають у клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60. Записатися можна за телефонами: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Vilkaua | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дуже приємний лікар, не призначає здавати якусь нереальну кількість аналізів, рідко таке зустрінеш. Рекомендую!
|
|
| |