Хороший гінеколог Одеса
|
|
Абігаль | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший гінеколог Одеса
Дівчатка, підкажіть грамотного і обізнаного гінеколога в Одесі? Потрібна консультація для підтвердження поставленого діагнозу ЖК, щось я не довіряю тим лікарям.
|
|
| |
Mariko | Повідомлення # 2 |
Майор
| Я можу порекомендувати Лихачову Л.Є., дуже обізнаний і грамотний гінеколог. Рекомендую з нею проконсультуватися!
|
|
| |
Iren4 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Лариса Євгенівна - чудовий лікар із сучасним і відповідальним підходом до своєї справи. Знає відповіді на всі мої запитання, з нею дуже комфортно і приємно працювати. Рекомендую цього фахівця. Побільше всім таких лікарів!
|
|
| |
Багіра | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Прекрасний фахівець, чудовий лікар, дуже компетентний, грамотно і зрозуміло все пояснює. Один із небагатьох лікарів, який справді хоче розібратися в проблемі й допомогти. Усе чітко і по справі. На прийомі комфортно і легко. Дуже рада, що мені порекомендували Ларису Євгенівну і тепер стежити за своїм здоров'ям буду тільки під її керівництвом. Рекомендую.
|
|
| |
Ребекка | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Прекрасний фахівець, професіонал у своїй справі Ольга Опанасівна Міщенко. Все дуже доступно пояснила, дала подальші рекомендації. Доброзичливий і прихильний до себе лікар! Рекомендую всім Ольга Опанасівна!
|
|
| |
Сірі | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я лікувалася у Лихачової С.В., і тільки вона мені допомогла. Добра, чуйна, все в подробицях пояснить. Мені інші лікарі ставили діагноз "безпліддя", але вона вирішила цю проблему. Я народила двох здорових діток. Рекомендую: обізнана лікарка!
|
|
| |
shevchuk5 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Прекрасний лікар, усім раджу. Доктор Міщенко - єдина, хто знайшов причину моєї проблеми. Після лікування я народила здоровенького малюка. Не порівняти з жодним гінекологом з нашої жіночої консультації №14, з якими я втратила кілька років. Це і досвід, і знання, і бажання допомогти.
|
|
| |
Еміле | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я можу записатися на прийом до Лариси Євгенівни?
|
|
| |
Багіра | Повідомлення # 9 |
Сержант
| 094-917-34-22, 098-761-01-28 - адміністраторка із запису Наталя.
|
|
| |
Аризона | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Можна дізнатися телефон Ольги Опанасівни?
|
|
| |
Iren4 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Телефони: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Валія | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Гінеколог Ольга Опанасівна - справжній професіонал своєї справи. Розумна, добра, уважна! Завжди підтримає, заспокоїть, пояснить, призначить лікування згідно зі стандартами! Побільше б таких лікарів! Рекомендую!
|
|
| |