Найкращі гінекологи Одеса
|
|
Амелі | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі гінекологи Одеса
У мене міома матки, радять робити операцію. Хочу додатково проконсультуватися, може можна обійтися без неї і вилікувати медикаментозно. Порадьте до кого можна звернутися?
|
|
| |
Іоланта | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Можу рекомендувати Лихачову Ларису Євгенівну, мені вона допомогла чудово впоратися з кістою. Рекомендую!
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Не могла завагітніти, були проблеми по-жіночому. Вилікувала за 10 днів, хоча інші лікували півроку, не від того діагнозу. Сказала, можна вагітніти після лікування одразу. Так і вийшло. Дуже багато порад дала перед вагітністю. І з приводу лікування, і не переборщувала з ліками. До речі, зверталася повторно з іншою проблемою, і також оперативно було поставлено діагноз і призначено лікування. Рекомендую Ларису Євгенівну!
|
|
| |
Амена | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| За останній рік я перебрала різних фахівців, і ніхто мені не зміг допомогти! У Ольги Опанасівни Міщенко я отримала відповіді на всі питання, і мене нарешті вилікували!
|
|
| |
Андреа | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| А я крім слів величезної подяки до Лариси Євгенівни, нічого сказати не можу. Була у трьох різних лікарів, усі говорили, що в мене просто індивідуальні особливості організму. Тільки Лариса Євгенівна поставила діагноз і вилікувала. Нічого зайвого мені не призначала.
|
|
| |
Hatalahbek | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже уважна, доброзичлива, навіть коли пацієнтка не дуже дисциплінована в термінах відвідування лікаря. Обстеження робить на всі 100 % і за відсутності скарг, звертає увагу на стан організму жінки загалом, а не тільки у своїй вузькій спеціалізації. Завжди у відмінному настрої!
|
|
| |
Бекка | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна, дуже грамотна лікарка, спостерігаюся у неї давно, все просто супер, все розповість і пояснить. Усім раджу, запис правда дуже щільний!
|
|
| |
Аїша | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Лікар Міщенко - професіонал своєї справи. Спостерігаюся у нього. Так, він буває не сюсюкається, але в проблемі завжди розбереться, дуже грамотна, позитивна. Рекомендую!
|
|
| |
Rock03 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Прекрасна лікарка Ольга Опанасівна! Багато років спостерігаюся в неї. Знаєте, є такі лікарі, в яких ти впевнений на всі 100%. Для мене Ольга Опанасівна саме такий лікар. Це велика рідкість зараз. Я дуже рада, що в мене є мій лікар.
|
|
| |
JojiM | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Можна дізнатися, де приймає Лариса Євгенівна, скільки коштує прийом, як записатися? Залиште контакти Ольги Опанасівни?
|
|
| |
Аїша | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна та Ольга Опанасівна приймає в клініці "Лікаріум", прийом коштує 600 грн. Записатися можна за телефонами: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дуже задоволена що колись з Ольгою Опанасівною звела доля! Після 4-х завмерлих вагітностей вона допомогла виносити і народити здорового малюка. Задоволена нею на всі 100%.
|
|
| |