Хороші гінекологи Одеси
|
|
Зіда | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші гінекологи Одеси
На вашу думку, хто є хорошим гінекологом в Одесі? Залиште свій коментар.
|
|
| |
Гузель | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Для мене особисто найкращим гінекологом є Лихачова Лариса Євгенівна, після трьох завмерлих вагітностей, вона допомогла мені завагітніти і виносити здорового малюка.
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Лариса Євгенівна - лікарка від Бога! Я їй дуже вдячна за своїх двох дівчаток! Всі мої подруги, вже батьки, теж спостерігалися у неї! Завжди підніме настрій, що є найважливішим для вагітної! Лариса Євгенівна саме класний лікар!
|
|
| |
Mamochka1 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мені подобається Міщенко Ольга Опанасівна. Вона справжній професіонал своєї справи, дуже уважно ставиться до кожного без винятку. Я із задоволенням її всім рекомендую. А також у неї спостерігалися мої подруги, і народили прекрасних малюків.
|
|
| |
Зарія | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна дуже ввічлива і грамотна лікарка, все детально розпитує. Дуже сподобалося ставлення і головне, постановка правильного діагнозу. Призначила лікування, ефект від якого відразу був помітний. Причому аналізи здавала мінімум. Але ще раз переконалася, що все залежить від кваліфікації лікаря!
|
|
| |
Феліція | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Лікарка Ліхачова - дуже грамотна лікарка, чуйна, уважна. Поставила відразу правильний діагноз. До цього поміняла кілька лікарів, результати були нульові. Побільше б таких лікарів, як Лариса Євгенівна! Буду всім рекомендувати.
|
|
| |
Kukuruzam | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Чудовий лікар Лариса Євгенівна! Звернулася на плановий огляд і не помилилася Чудова лікарка, буду ходити і радити. Огляд був дуже делікатний, а після консультація і відповіді на всі питання, пов'язані з плануванням вагітності.
|
|
| |
Diamondb | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Вона відразу надала мені потрібну допомогу. Ставлення до пацієнтів прекрасне. Вона ставиться до них із розумінням. Людина чуйна, завжди підкаже, що потрібно робити. Лариса Євгенівна чудовий професіонал, знає свою справу. Можу рекомендувати цього лікаря. Вона допомогла мені в лікуванні.
|
|
| |
Гайя | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Міщенко Ольга Опанасівна як на мене так прекрасний фахівець. Дуже добре все зробила, оглянула і зрозуміло з усіх питань проконсультувала. Була в неї двічі. Відзначу уважне і доброзичливе ставлення. Я абсолютно всім задоволена і буду відвідувати її далі.
|
|
| |
Yasya | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Де приймає Лариса Євгенівна і як записатися? Залиште також телефон Ольги Опанасівни.
|
|
| |
Феліція | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна та Ольга Опанасівна приймають у клініці "Лікаріум", записатися можна за телефонами: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
анжеліна | Повідомлення # 12 |
Сержант
| На прийомах у лікаря Ольги Опанасівни я була вже двічі. Можу сказати, що вона хороший фахівець. Під час консультацій вона мені все пояснила і дала відповіді на мої запитання. Призначене нею лікування мені вже допомагає. Загалом, усе пройшло нормально. Буду ще до неї звертатися.
|
|
| |