Відгуки гінекологи Одеса
|
|
Конвалія | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки гінекологи Одеса
У мене бактеріальний вагіноз, підкажіть грамотного гінеколога, до якого можна звернутися в Одесі?
|
|
| |
Лучик | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мене вилікувала Ліхачова Л.Є., до неї зверталася до Кожухар А. і Морозової не допомогли.
|
|
| |
Зінуля | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Не думала, що в нашому місті є такі чудові лікарі. Коли з'ясувалося, що необхідне лікування, мені найрізноманітніші люди порекомендували звернутися саме до доктора Ліхачової. І я не помилилася з вибором. Складне лікування пройшла успішно. Рекомендую!
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 4 |
Майор
| Дякую Міщенко Ользі Опанасівні за збережені яєчники і можливість мати дітей! Синочка назвала Єгором. Рекомендую!
|
|
| |
Емка | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Професіоналізм, майстерність, тактовність, душевність - усе це про доктора Лихачову. Жіноче здоров'я - тендітна річ. Чудово, що в нашому місті є лікар, який може допомогти не тільки зберегти здоров'я, а й поліпшити якість життя. Лариса Євгенівна творить чудеса, повертаючи жінкам здоров'я, продовжуючи молодість.
|
|
| |
Дульсінея | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Лариса Євгенівна безпомилково поставила діагноз з першого прийому, який підтвердився обстеженнями. Лікар, який призначить ефективне лікування, проінформує про важливе і відповість на всі запитання, що цікавлять, для якого у своїй професії немає дрібниць. Кожен пацієнт важливий!
|
|
| |
Яда | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Прекрасний, уважний лікар! Була на лікуванні в Ольги Опанасівни і постійно їжджу на консультацію! Грамотнішої і кращої лікарки поки що не зустрічала. Побільше б таких!
|
|
| |
gorgia67 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Можна дізнатися контактні дані Лариси Євгенівни?
|
|
| |
Зінуля | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Контактних даних у мене немає, але є телефон адміністратора клініки, за яким можна записатися: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Зима | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А телефон доктора Міщенка у вас є?
|
|
| |
Емка | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Телефонуйте за цими телефонами -094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Єсенія | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Єдиний лікар, який виявив мою проблему. Усе було грамотно і чітко! Дуже уважна, дуже грамотна, дуже! Рекомендую всім доктора Міщенко!
|
|
| |