Гінеколог Одеса Суворовський район
|
|
Іві | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Одеса Суворовський район
Порадьте грамотного, перевіреного грамотного гінеколога на селищі Котовського. Потрібна консультація з приводу менопаузи.
|
|
| |
Мекаела | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Зверніться до Лихачової Лариси Євгенівни, обізнана гінекологиня, щоправда приймає в Центрі міста
|
|
| |
Клої | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Теж відвідувала Ларису Євгенівну за рекомендацією подруги. Нарешті, я знайшла гінеколога, який по-справжньому ретельно робить огляд, відповідає розгорнуто на всі запитання, з яким комфортно. Однозначно рекомендую!
|
|
| |
люсія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Знайти "свого" гінеколога - це неймовірна удача. Жінки мене зрозуміють. Ольга Опанасівна Міщенко для мене - саме такий лікар. Зі мною ще жоден лікар не поводився настільки дбайливо саме в плані огляду і маніпуляцій, все максимально делікатно. Лікарка дуже компетентна, все дохідливо і без поспіху пояснює, всі проблеми, які були, ми вирішили.
|
|
| |
юджі | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Була на прийомі у Лариси Євгенівни. Довго шукала лікаря, була у Швець, Журавльової, Кожухар - це все не те! І нарешті знайшла! Дуже була вражена професіоналізмом і ставленням Лариси Євгенівни до пацієнтів! Лікарка дуже грамотна, уважна, чудовий фахівець! Усім рекомендую!
|
|
| |
Мідея | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Лариса Євгенівна - прекрасний фахівець! Ходжу тільки до неї! Завдяки їй, лікування дало ефект і найголовніше - результат. Дуже делікатний, грамотний фахівець. До інших навіть думки йти немає. А комфорт у клініці та підхід до кожного фахівця - справді вражають. Олена Валентинівна - дійсно великий професіонал. Дякую їй.
|
|
| |
Лама | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Лікарка просто супер, консультувалася до неї зі Швець з Віртуса, Журавльовою з Медіна, але Лариса Євгенівна настільки детально мою проблему розклала по поличках, що тепер зрозуміло, звідки у хвороби ноги ростуть!
|
|
| |
Svyatoslava000 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Стала спостерігатися в Ольги Опанасівни. З будь-якою проблемою чи питанням одразу до неї. Приходжу і розумію, що немає нерозв'язних проблем.
|
|
| |
Мурка | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть, як потрапити до Лариси Євгенівни?
|
|
| |
Мекаела | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Ось її контактний номер телефону - 0634975942.
|
|
| |
Інса | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Як я можу зв'язатися з Ольгою Опанасівною або записатися на прийом?
|
|
| |
Svyatoslava000 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Номер телефону клініки - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
MKulikova | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна завжди привітна, професійна, делікатна. Чудовий підхід як при огляді, так і при призначенні лікування. Враховує всі нюанси ситуації. Рекомендації завжди актуальні. Лікар від Бога і за покликанням!
|
|
| |