Гінеколог Одеса Малиновський район
|
|
Аріна1979 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Одеса Малиновський район
Підкажіть, будь ласка, хорошого гінеколога в Одесі. Хочу записатися на огляд і обстежитися перед вагітністю. Тільки розумного, щоб без зайвих діагнозів, бажано в Малиновському районі.
|
|
| |
Юна | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Є дуже хороший гінеколог, правда приймає в Центрі. Лариса Євгенівна Лихачова - чудова лікарка, яка досконально розбирається в гінекології.
|
|
| |
Mmiillaannaa | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я дуже рада, що мені порадили Ларису Євгенівну. Лікар дуже грамотний, в її професіоналізмі можна бути впевненим. Лікування призначено ефективно, були взяті тільки найнеобхідніші аналізи. Мені пощастило потрапити в руки справжнього професіонала!
|
|
| |
Ромашка | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна лікар з великої літери. Грамотно підійшла до вирішення проблеми. Раніше зверталася до інших лікарів Циганенка Ю.Л. зі Святої Катерини та Чабаненко Інге Гієвни з On Clinic, але результату ніякого. Вона ж допомогла розв'язати проблему, визначивши правильно діагноз і підібравши якісне лікування. Під час кожного прийому досить докладно розкриває суть проблеми зрозуміло і чітко, відповідає на всі запитання, що цікавлять. Дуже чуйний і висококваліфікований фахівець. Якщо у вас ще виникають якісь сумніви звернутися до Лариси Євгенівни
|
|
| |
Hloya58 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мені порадили спостерігати вагітність саме в Лариси Євгенівни, оскільки вона кваліфікований і чуйний лікар. Зараз спостерігаюся у неї, дуже задоволена, завжди все пояснює і заспокоює, а також консультує телефоном.
|
|
| |
tsurkanalla | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Кілька років зверталася до багатьох лікарів, як-от Швець з Віртуса, Крючкової з Оптикор зі своєю проблемою, здавала купу аналізів, проходила складні обстеження, поки не потрапила на прийом до цього чудового фахівця. Ольга Опанасівна Міщенко розібралася в моїй проблемі, призначила лікування і все вийшло. Рекомендую цього лікаря всім!
|
|
| |
Клава20 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Лихачова Лариса Євгенівна - прекрасний фахівець. Потрапила за рекомендацією - довго мучили болі. Була у багатьох лікарів: Журавльової В.А., Чабаненка І.Г., Кожухар А.В. і навіть консультувалася в Кузєєвої, але поставити точний діагноз і призначити адекватне лікування змогла тільки Лариса Євгенівна.
|
|
| |
Асель | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Проходила лікування у Лариси Євгенівни, і просто в захваті. Чуйний, розуміючий лікар і першокласний фахівець. До неї було пройдено безліч лікарів Чабанеко І. В., Журавльова В. А., Швець В. М. і витрачено чимало грошей, але результат був нульовий. Тільки з Ларисою Євгенівною я зрозуміла, що означає грамотний і всебічний підхід.
|
|
| |
1Betty6 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Ольга Опанасівна Міщенко - суперпрофесіонал своєї справи. Ретельний огляд, доброзичливе ставлення, без метушні, все роз'яснює доступною мовою, всі обстеження в одному місці. Клініка оснащена за вищим рівнем. Лікар - чудовий, раджу!
|
|
| |
Іруся10 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, як можна записатися до Ольги Опанасівни або Лариси Євгенівни?
|
|
| |
Ромашка | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Записатися до Лариси Євгенівни або до Ольги Опанасівни можна за телефонами: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Вишенька | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Ольга Опанасівна - дуже хороший, кваліфікований фахівець. Доброзичливе ставлення до пацієнта. Можна обговорювати будь-які теми, не соромлячись.
|
|
| |