Гінеколог Одеса Слобідка
|
|
Ростислава | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Одеса Слобідка
Доброго дня, порадьте, будь ласка, хорошого гінеколога. 2 місяці, якщо не більше криваві виділення. Сказали, що запалення яєчників. Прописали купу уколів і крапельниці. Від них постійна слабкість і я не впевнена в їхній ефективності, бо результату немає. Хочеться проконсультуватися з хорошим лікарем, який реально може допомогти.
|
|
| |
Астрід | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я раджу вам проконсультуватися з Лихачовою Ларисою, доволі кваліфікована і обізнана гінекологиня, допомогла мені і багатьом моїм знайомим.
|
|
| |
Багдана | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Розібратися в моїй проблемі й допомогти її вирішити змогла тільки Лариса Євгенівна. Місяць марних походів по гінекологах - Кожухар. А.В., Швець В.М., Чабоненко І.В. Скільки нервів, даремно витрачених грошей. Слава Богу, що знайшла свого лікаря. На перший прийом прийшла зі сльозами на очах, сьогодні пішла з посмішкою і почуттям, що знайшла свого лікаря!
|
|
| |
Susanna14 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Міщенко Ольга Опанасівна - хороший лікар. Лікувалася у неї із запаленням. Лікування було призначено дуже хороше, комплексне, з рекомендаціями щодо гігієни та іншим, все дуже докладно і доступно розписано. Лікування допомогло швидко. Рекомендую!
|
|
| |
Таїсія | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна Лихачова - дуже грамотний фахівець, не розводить на гроші, і по справі, а головне - результат! Лікує комплексно, дуже сподобалося, що проблему з кровотечею вирішено.
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Супер лікарка, мені дуже подобається, кіста була, відправляли все на операцію. Лариса Євгенівна допомогла позбутися кісти без операції. Сестра довго не могла завагітніти, лікувалися довго, результату нуль. З Ларисою Євгенівною все вийшло дуже швидко.
|
|
| |
Ікра | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У мене було дві завмерлі вагітності поспіль, спостерігалася в Кожухар А.В. Я розумію, одну можна було прогледіти, але другу можна було і не допустити. У підсумку: з третьою вагітністю спостерігалася у Лихачової Л.Є. - чудовий лікар.
|
|
| |
Alinka44 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна Міщенко - чудовий лікар-гінеколог. Призначила і провела мені правильне лікування, коли інші лікарі Морозова О.В., Крючкова М.М., Швець В.М., лише пропонували спостереження за хворобою. Завдяки його тактиці та знанням у своїй справі я позбулася проблеми, яка не давала мені спокійно жити.
|
|
| |
андрона | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Залиште контактні дані Лариси Євгенівни?
|
|
| |
Таїсія | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Клініка розташована на Французькому бульварі 60, прийом коштує 500 грн. Контактний номер телефону - 0634975942.
|
|
| |
Ефімія | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Як можна потрапити на прийом до лікаря Міщенка?
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Телефонуйте, контактні телефони клініки Лікаріум - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Лукія | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Спостерігаюся у Ольги Опанасівни, чудова лікарка, дуже грамотна і компетентна. Спокійно можна довіритися і бути впевненим у результаті.
|
|
| |