Ендокринолог гінеколог Одеса
|
|
Marichka8 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ендокринолог гінеколог Одеса
Затримка місяць. Сходила на УЗД, сказали, що гормональні порушення і порадили йти до гінеколога-ендокринолога. Порадьте хорошого лікаря.
|
|
| |
Любомира | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Рекомендую проконсультуватися з Лихачовою Л. Е, дуже грамотний гінеколог-ендокринолог.
|
|
| |
Alexxandra | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У Ольги Опанасівни Міщенко спостерігаюся вже рік, лікування проходить успішно й ефективно. Дуже рада, що зустріла на своєму шляху такого тямущого фахівця!
|
|
| |
Клеопатра | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Давно спостерігаюся в Олега Івановича. Найвища кваліфікація, уважне і вдумливе ставлення до пацієнта, ефективність призначеного лікування, відповідальність, організованість, напевно, це якості ідеального лікаря.
|
|
| |
Ірида | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Це найкращий лікар, якого я коли-небудь зустрічала. Усе пояснила, призначила правильне лікування, яке допомогло. Я дуже задоволена.
|
|
| |
Люся45 | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Лариса Євгенівна - лікарка від бога, ввічлива, чуйна, просто розумниця! Побільше таких лікарів! Професіонал у своїй професії. Ми дуже вдячні за турботу, за підтримку, вислуховуючи істерики. Рекомендуємо, як досвідченого фахівця. Уже руки опускалися від безвиході, після прийому в Лариси Євгенівни, забуваєш про болячки. Вона - не тільки лікар, людина людяна, добра, золотої душі людина!
|
|
| |
Кая | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| У мене тільки найпозитивніші враження про лікаря Міщенко О.О. Я з нею вже півроку як знайома, напевно навіть більше. За цей час вона надала мені допомогу, як і годиться. Визначила захворювання, призначила правильне лікування, яке мені допомогло. Рекомендую!
|
|
| |
Павла | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Підкажіть у якій клініці приймає Лариса Євгенівна, де ця клініка розташована і номер телефону?
|
|
| |
Клеопатра | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Лариса Євгенівна приймає в клініці "Лікаріум". Адреса клініки - Французький бульвар 60. Особистий номер телефону Лариси Євгенівни - 0634975942.
|
|
| |
Тонька | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Як можна потрапити на прийом до Ольги Опанасівни Міщенко?
|
|
| |
Любомира | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Ольга Опанасівна працює в клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, телефони клініки - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Aly0na | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ці фахівці - знають свою справу, не сумнівайтеся, вони вам допоможуть!
|
|
| |