Ендокринолог гінеколог Одеса відгуки
|
|
Барбара789 | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ендокринолог гінеколог Одеса відгуки
Дівчата, а в Одесі є хороший лікар гінеколог-ендокринолог??? Може хто порадить?
|
|
| |
Stella73 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я рекомендую Лихачову Ларису Євгенівну, як професіонала у своїй діяльності, всі мої проблеми були якісно вирішені правильними діагнозами та ефективним лікуванням. Спостерігалася всю вагітність і до, і після, продовжую відвідувати саме цю лікарку. Ввічлива, уважна, турботлива. Жодної зайвої інформації та призначення зайвих аналізів, все чітко по справі.
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 3 |
Майор
| Якщо у вас проблеми з гормонами і циклом, краще йдіть до Міщенко Ольги Опанасівни.
|
|
| |
Jenny77 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Компетентний фахівець та інтелігентна жінка, спілкується з пацієнтом шанобливо і проявляє людяність. Багатьом гінекологам-ендокринологам потрібно повчитися у Лариси Євгенівни.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Хочу похвалити Ольгу Опанасівну і порадити її, якщо хтось у пошуках хорошого гінеколога-ендокринолога. Я у доктора Міщенко спостерігаюся не так давно, але за цей час вже встигла зрозуміти, наскільки це відповідальний і працьовитий лікар. Я до цього лікувалася в інших клініках, але ніхто мені так докладно і зрозуміло не описував мою проблему. Крім цього, я отримала дійсно розумні рекомендації, які мені допомагають. Це прогрес, якому я шалено рада, без Ольги Опанасівни нічого б цього не було. Вона прекрасний лікар і людина.
|
|
| |
Інара | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дякую долі за те, що вона звела мене з таким прекрасним лікарем! Мені всього п'ятдесят, але я почувалася абсолютно жахливою і розбитою, ніби мені вже всі вісімдесят років. Я не знала в чому справа, думала, складний період, але потім це перетворилося на справжні муки. Мені було настільки погано, що я тижнями не вставала з ліжка. Моя донька записала і відвезла мене до лікаря Лихачової. Вона стала моєю рятівницею! Пояснила що сталося, підібрала медикаменти і детально мене проконсультувала. Зараз я відчуваю себе заново народженою! Знову з'явилися сили і бажання жити, а все завдяки чудовій людині і професійному лікарю Ларисі Євгенівні. Рекомендую!
|
|
| |
Майя1976 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Ольга Опанасівна - мій улюблений лікар! Знаю її вже понад 5 років. Дуже грамотний лікар, професіонал своєї справи! Вважаю, що мені пощастило зустріти її! Нехай таких лікарів, що йдуть у професію за покликанням, буде більше!
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 8 |
Майор
| Підкажіть, вартість прийому і де приймає Лариса Євгенівна і номер телефону?
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Прийом коштує 600 грн. Приймає Лариса Євгенівна в клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі. Контактний номер - 0634975942.
|
|
| |
Розочка | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Можете дати телефон Міщенко О.О. і де вона приймає?
|
|
| |
Stella73 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| У клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, телефони клініки - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Зіновія | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дякую за рекомендації, Ольга Опанасівна змогла вирішити мою проблему.
|
|
| |