Хороший гінеколог ендокринолог Одеса відгуки
|
|
Магдалина20 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший гінеколог ендокринолог Одеса відгуки
Привіт! Порадьте, будь ласка, хорошого гінеколога-ендокринолога, бажано жінку. Хто знає тямущу лікарку, порадьте?
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Звертайтеся до Лихачової Л.Є., кращого гінеколога-ендокринолога в Одесі не знайдете!
|
|
| |
TigerLily | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Відмінний лікар, знає свою роботу. Дуже уважна до кожного пацієнта. Була у багатьох лікарів - Смирнової О.В., Ковальової Г.А., Райкової Т.В., такі як Лариса Євгенівна, величезна рідкість! Все розповідає і пояснює.
|
|
| |
Алексія | Повідомлення # 4 |
Сержант
| А я випадково потрапила до Міщенко О.А.. на прийом, і анітрохи не пошкодувала! У багатьох була лікарів (Чабаненко, Шляхтиної, Циганенко), але такого лікаря, як Ольга Опанасівна, не зустрічала, вона дуже добре знає свою роботу! Індивідуальний підхід, людське ставлення, чіткі відповіді та пояснення на будь-яке питання... Кваліфікованих лікарів багато, але хороших мало!
|
|
| |
Єлизавета | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Він дуже грамотний фахівець із людським ставленням! Звернулася в черговий раз до лікаря Міщенко через ПМС. Я думала, що мені вже нічого не допоможе, але вона вибрала тактику лікування, яка дала свої результати. Рекомендую!
|
|
| |
vera67 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Лариса Євгенівна - супер лікар! Дуже розуміючий і чуйний лікар, з нею можна говорити не соромлячись своєї проблеми. Завжди розповідає все зрозуміло, схему лікування поетапно розписує і показує, каже, як вчинити в будь-якій ситуації. Завжди на зв'язку, до такого лікаря ходити одне задоволення. Завжди ходжу тільки до неї!
|
|
| |
Дженні | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Лариса Євгенівна, на мій погляд, найкращий гінеколог у нашому місті. Є, з ким порівнювати. Завжди ввічлива і приємна у спілкуванні, вміє привернути до себе увагу, що для лікаря такого профілю важливо. Ніколи не призначить аналізів і маніпуляцій, які не потрібні. Завжди детально і зрозуміло все пояснює. Коментує всі свої дії під час огляду і взяття аналізу. Я завжди відчуваю дискомфорт під час відвідування гінеколога, так ось, з Ларисою Євгенівною цей дискомфорт зводиться до мінімуму. Дуже рекомендую фахівця!
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Дуже уважний фахівець. Приходила до Ольги Опанасівни з різними проблемами, зокрема й через тиждень після пологів. Допомогла мені в усьому! Дуже вдячна!
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Ольга Опанасівна - дуже грамотний фахівець, професіонал. Усі рекомендації чіткі та зрозумілі. Як людина приємна, ввічлива. Відповість на будь-яке запитання. Залишилася задоволена прийомом. Рекомендую однозначно.
|
|
| |
Селена | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Залиште, будь ласка, телефони гінекологів Міщенко та Лихачової?
|
|
| |
vera67 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Лариса Євгенівна - 0634975942 Ольга Опанасівна - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Levitskaya9 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дуже рекомендую, сходіть, не пошкодуєте ні краплі! Я впевнена!
|
|
| |