Гінекологічний масаж Одеса
|
|
Alyonka | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінекологічний масаж Одеса
Доброго дня, можете порадити масажистку. Мені гінеколог призначив гінекологічний масаж у разі безпліддя.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Цей масаж - процедура корисна, але за умови не формального підходу! Головне - знайти хорошого фахівця, з яким буде комфортно робити цю вельми інтимну процедуру і який буде зацікавлений у результаті. Після другого курсу гінекологічного масажу стало явно помітно, як болячки, що турбують мене, зникають, цикл поступово нормалізується.
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Підкажіть фахівця, який добре робить цей масаж?
|
|
| |
Хриса | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Забранський Владислав Володимирович віртуозно володіє цією технікою.
|
|
| |
Шарлотта | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Завдяки цьому лікарю після курсу гінекологічних масажів - я змогла завагітніти після цілого року спроб і скоро стану мамою!
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Гінеколог після обстеження поставив діагноз спайкового процесу в органах малого таза після перенесених запалень придатків і призначив курс гінекологічного масажу. З першого разу відразу так легше стало, а після 3 сеансів узагалі шикарно почуватися стала. Масаж дуже ефективний за таких проблем.
|
|
| |
Тонька | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Мені треба лікувати запалення придатків від переохолодження, а також і матку. Призначили курс гінекологічного масажу і порадили його проходити у Забранського В.В. Пройшла кілька сеансів, у результаті чого цикл місячних прийшов у норму, на УЗД видно овуляцію. Фахівцем дуже задоволена!
|
|
| |
Жюлі | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Після гінекологічного масажу з Владиславом, я нарешті змогла завагітніти, хоча лікувалася в багатьох клініках і крім ЕКЗ, лікарі не давали жодних шансів.
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Дівчатка, миленькі дайте телефон Владислава Забранського?
|
|
| |
Хриса | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Звертайтеся, 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Дівчата, чесно скажу, цей масаж змушує працювати багато репродуктивних органів. Якщо вам призначили - робіть, не пошкодуєте.
|
|
| |