Лікування жіночого безпліддя Одеса
|
|
Alyonka | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування жіночого безпліддя Одеса Скажіть, хто з вас відвідував сеанси гінекологічного масажу? Відгуки є у кого? Із чоловіком уже котрий рік не можемо зачати дитинку, і лікар мені порадила пройти курс масажу матки.
|
|
| |
Кая | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Після 10 сеансу минула болючість під час близькості з чоловіком, що вельми порадувало і мене, і його. Цей масаж - процедура корисна, але за умови не формального підходу! Головне - знайти хорошого фахівця, з яким буде комфортно робити цю вельми інтимну процедуру і який буде зацікавлений у результаті. В Одесі я такого не знаю, проходила курс масажів у Києві.
|
|
| |
Наталія | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У мене, до речі кажучи, був діагноз дитячої матки, що зупинилася в розвитку, всі говорили, що завагітніти не можлива... проте після масажу я народила.
|
|
| |
Alba | Повідомлення # 4 |
Майор
| Не хвалюся, а констатую факт - проходила не один курс гінекологічного масажу в Забранського В.В. масаж приніс результат. Щоправда, знадобилося трохи більше зусиль і грошей, ніж я очікувала, але я задоволена і фахівця цього можу рекомендувати.
|
|
| |
Єва25 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Мені теж сподобалася якість гінекологічного масажу у Владислава Володимировича, результат не змусив довго чекати, спайки розтягнулися і я зараз перебуваю на 7 місяці вагітності.
|
|
| |
Ella | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Після масажу у Владислава Забранського, я змогла завагітніти, хоча гінекологи говорили, що тільки ЕКЗ, і не факт, що вийде.
|
|
| |
СофіяС | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Дівчата, розкажіть, як записатися Владиславу Забранському, чи є черга, чи потрібне направлення від лікаря?
|
|
| |
Alba | Повідомлення # 8 |
Майор
| Записатися ви можете за номерами телефонів - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792. Черга, є, це ж один із найкращих спеціалістів. Звісно бажано брати збій аналізи та діагноз.
|
|
| |
Олімпія | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Скажіть, а де цей фахівець приймає?
|
|
| |
Єва25 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| У Владислава Володимировича приватний кабінет на Богдана Хмельницького 49.
|
|
| |
1Tamarochka5 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дівчатка, що я можу сказати про гінекологічний масаж - дійсно допомагає, не знаю, як за інших захворювань, за безпліддя - точно.
|
|
| |