Лікування спайок без операції Одеса
|
|
Шура1990 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування спайок без операції Одеса Скажіть, будь ласка, кому-небудь призначали гінекологічний масаж? І чи ефективний він? Мені його призначали у зв'язку з тим, що у мене СПКЯ і відсутня овуляція. А моя лікарка мені сказала, що цей масаж має прибрати пензлики з яєчників, і якщо є спайки, то вони можуть розсмоктатися, оскільки масаж сприяє припливу крові до органів малого таза.
|
|
| |
Nastua07 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мені призначали, ефект чудовий, спайки розсмокталися, місячні стали проходити безболісно. Загалом рекомендую!
|
|
| |
Алісія25 | Повідомлення # 3 |
Майор
| Зараз проходжу курс гінекологічного масажу, буває болісно, зважаючи на те, в кого які проблеми. У мене кілька років були болісні менструації з огляду на ендометріоз (плюс до цього матка зміщена ззаду, багато старих спайок) жодного сприятливого лікування жоден лікар не призначив, зараз уже краще... сподіваюся по закінченню масажу на суперський ефект!
|
|
| |
Анохіна | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мені робили гінекологічний масаж. Лікар казала, що в мене маленька матка (не розвинена) + спайки. Після 10 сеансів завагітніла в перший же цикл.
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 5 |
Майор
| Мій гінеколог прописав мені два курси гінекологічного масажу - плюс від масажу в мене в тому, що у зв'язку з поліпшеним кровотоком, запрацював ледачий лівий яєчник + розтягнулися спайки, які раніше були. Раджу: процедура не з приємних, але дуже ефективна.
|
|
| |
Зіновія | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дівчата, дайте фахівця, який ефективно робить цей масаж?
|
|
| |
Алісія25 | Повідомлення # 7 |
Майор
| Я роблю у Забранського, мені подобається і ефект хороший, і якість чудова.
|
|
| |
Кирила | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можете дати його контакти?
|
|
| |
Анохіна | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Тримайте - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
Alyonka1985 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Скажіть скільки потрібно пройти сеансів і їхню вартість?
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 11 |
Майор
| Потрібно пройти 10 сеансів і через місяць повторити. Мінімальна кількість сеансів, щоб відчути ефект - 20, іноді потрібно і більше, все залежить від вашого захворювання. Вартість одного сеансу 600 грн.
|
|
| |
Anisya | Повідомлення # 12 |
Майор
| Дівчата, пройшла у Владислава два курси масажу, почуваюся чудово, навіть на хлопчиків стала задивлятися.
|
|
| |