Консультація гінеколога Одеса
|
|
Єва25 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Консультація гінеколога Одеса
Усім привіт, підкажіть розумного гінеколога, який може призначити адекватне лікування. Залиште контакти кращого фахівця використовуючи Ваш досвід або відгуки знайомих.
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| У нас у місті я не зустрічала розумного гінеколога. У разі, якщо одесити підкажуть сходжу.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Готова я з попереднім форумчанином вступити в полеміку, зустрічала щонайменше 2 фахівці - це Лихачова Л.Є. та Міщенко О.О, які 100% найграмотніші в такій професії, і до них рекомендувати можна записуватися на прийом без страхів за своє здоров'я.
|
|
| |
Андреа | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Міщенко Ольга Опанасівна професіонал! Вона ніколи не стане байдуже ставитися до свого пацієнта. Результат лікування перевершив усі очікування!
|
|
| |
Розочка | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Кращого за гінеколога Міщенко в Одесі немає! Вона допоможе вилікуватися і знайде причину. Рекомендую!
|
|
| |
Зіновія | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Перший раз звернулася до Лариси Євгенівни 2 роки тому, з дуже важким станом. Дисфункція яєчників і неможливість приймати потрібні препарати. Це дуже чуйна і добра людина, і чудовий лікар. Спостерігаюся у неї досі, і довіряю тільки їй.
|
|
| |
Нісса | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Лихачова Л.Є. - неймовірний лікар, який прищепив любов до гінекологів. Провела повне обстеження, призначила лікування, і ми залишили всі болячки в старому році. Усіх відправляю тільки до неї, бо лікарка з великої літери.
|
|
| |
Margarita27 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Порадьте, де працюють ці фахівці?
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Лихачова Лариса Євгенівна, клініка Лікаріум Французький бульвар 60, телефон 0634975942
|
|
| |
петра | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Гінеколог Ольга Опанасівна Міщенко лікує на Французькому бульварі 60 у клініці "Лікаріум", контактні телефони клініки 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Правду написав, що гінекологи Міщенко Ольга Опанасівна і Лихачова Лариса Євгенівна - найкращі лікарі в місті, знаю з власного досвіду. У даній спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Дякую за рекомендації до тямущих фахівців у місті.
|
|
| |