Хороші гінекологи Одеси відгуки
|
|
Єва25 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші гінекологи Одеси відгуки
Дівчата, вже замучилася ходити по лікарях, сил немає ніяких! Порадьте хорошого лікаря-гінеколога, якому можна довірити своє здоров'я! Буду дуже вдячна!
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| У нас у місті не знайшла досвідченого гінеколога. У разі, якщо мені порадять сходжу.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Готова я з попереднім форумчанином не погодитися, знаю щонайменше двох спеціалістів - Лихачову Л.Є. та Міщенко О.О., які 100% незрівнянні в такій спеціалізації та до кого можна рекомендувати приходити на прийом без остраху за своє здоров'ячко.
|
|
| |
Андреа | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Міщенко Ольга Опанасівна професіонал! Рада, що потрапила саме до неї, повна довіра, дуже турботливий і уважний лікар. Результат перевершив усі очікування!
|
|
| |
Розочка | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Кращого ніж гінеколог Міщенко в Одесі немає! Чудовий професіонал і справжній лікар, здатний перейнятися в складності гінекологічних моментів лікування. Дуже вдячна за таку роботу!
|
|
| |
Зіновія | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Спостерігаюся у лікарки Ліхачової майже 2 роки. Завжди акуратні огляди і чіткі рекомендації щодо лікування. Після її лікування моя сестра змогла завагітніти, за що їй безмежно вдячна!
|
|
| |
Нісса | Повідомлення # 7 |
Сержант
| З Ларисою Євгенівною знайомі давно. Ввічлива, уважна, все по справі, вислухає і підкаже. Зверталася до неї з приводу різних занепокоєнь, все завжди було грамотно призначено і вчасно вилікувано!
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Підкажіть, де ведуть прийом ці лікарі?
|
|
| |
петра | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Вони лікують у клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, телефони для запису в клініку 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Правду написав, що гінекологи Міщенко Ольга Опанасівна і Лихачова Лариса Євгенівна - найкращі фахівці в місті, знаю з особистого досвіду. У даній спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Спасибі, за коментарі, до найграмотніших лікарів у нашому місті.
|
|
| |