Хороший гінеколог Одеса відгуки
|
|
Єва25 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший гінеколог Одеса відгуки
Вітаю, звертаюся до Вас у пошуку гінеколога. Дайте рекомендації, ґрунтуючись на особистому досвіді. Порекомендуйте контактні дані розуміючого лікаря.
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| В Одесі не змогла знайти грамотного лікаря-гінеколога. Якщо ж у темі порадять, запишуся на прийом.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Можна з попереднім повідомленням не погодитися, знаю точно двох лікарів, які стовідсотково найкращі в такій сфері і до них рекомендувати можна звертатися без остраху за своє здоров'я. Це Міщенко Ольга Опанасівна і Лихачова Лариса Євгенівна.
|
|
| |
Андреа | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Міщенко Ольга Опанасівна - найкращий фахівець в Одесі! Її професіоналізм і уважне ставлення врятували мене від можливих важких методів лікування цієї хвороби в майбутньому... Дуже вдячна за таку ідеальну роботу!
|
|
| |
Розочка | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Кращого за гінеколога Міщенко в Одесі немає! Зацікавлена у зціленні пацієнта. Рекомендую!
|
|
| |
Зіновія | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Лихачова Л.Є. - дуже грамотний, досвідчений, кваліфікований фахівець і приємна, добра людина. Приємна у спілкуванні, на прийомі в неї почуваєшся захищеною, і що ще дуже приємно - вона нікуди не поспішає. Дуже уважно поставилася до моєї проблеми і, що найголовніше, допомогла мені вилікуватися.
|
|
| |
Нісса | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Лихачова Л.Є. - прекрасна людина і лікар. Вела у неї вагітність від початку і до кінця, народила здорову дитину.
|
|
| |
Margarita27 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Дайте пораду, як записатися до цих професіоналів?
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Лихачова Лариса Євгенівна, клініка Лікаріум Французький бульвар 60, телефон 0634975942
|
|
| |
петра | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Надсилаю вам дані - Міщенко Ольга Опанасівна приймає в клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, телефони клініки 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Правду сказали, що гінекологи Міщенко Ольга Опанасівна і Лихачова Лариса Євгенівна - найкращі лікарі в Одесі, знаю з власного досвіду. У цій спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Дякую, за коментарі, до найкращих лікарів у місті.
|
|
| |