Найкращий гінеколог Одеса
|
|
Єва25 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий гінеколог Одеса
Здрастуйте дівчата! Порадьте, будь ласка, хорошого гінеколога, сил більше немає викидати гроші на вітер і витрачати свої нерви, ніхто не може поставити діагноз. Заздалегідь спасибі
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| У місті Одеса не змогла знайти грамотного лікаря-гінеколога. За варіанту, коли хтось підкаже, сходжу на прийом.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Хотілося б із Вами висловити незгоду, знаю точно двох гінекологів Міщенко Ольгу Опанасівну та Лихачову Ларису Євгеніївну, які 100% найграмотніші в цій спеціалізації та до них рекомендувати можна приходити без страхів за своє здоров'я.
|
|
| |
Андреа | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Міщенко Ольга Опанасівна - професіонал! Зацікавлена у зціленні пацієнта. Дуже вдячна за таку ідеальну роботу!
|
|
| |
Розочка | Повідомлення # 5 |
Полковник
| На мій погляд, найкращий гінеколог Міщенко Ольга Опанасівна! Зацікавлена в зціленні пацієнта. Не втрачайте надії і приходьте на прийом, вона допоможе!
|
|
| |
Зіновія | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Уважна, кваліфікована, хочеться ходити тільки до Лариси Євгенівни. Фахівець від Бога, приходиш до неї і завжди знаєш, що підеш із кабінету на позитивних емоціях і будеш упевнена в якнайшвидшому одужанні.
|
|
| |
Нісса | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Лариса Євгенівна - дуже уважний, коректний і компетентний лікар. Я була у неї на первинному прийомі і залишилася дуже задоволена її роботою.
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Підкажіть, де приймають ці професіонали?
|
|
| |
петра | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Гінекологи Міщенко Ольга Опанасівна та Лихачова Лариса Євгенівна, працюють у клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, телефони для запису в клініку 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Правду сказали, що гінекологи Міщенко Ольга Опанасівна і Лихачова Лариса Євгенівна - розумні лікарі в Одесі, знаю з власного досвіду. У цій спеціалізації, крім них, більше ні до кого звернутися.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Дякую, за відгуки, до найкращих лікарів у нашому місті.
|
|
| |