Гінеколог репродуктолог Одеса відгуки
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог репродуктолог Одеса відгуки
Усім доброго вечора! Викликає інтерес, які репродуктологи у нас в місті найкращі з найкращих? Хочеться знати вашу точку зору про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Я була у багатьох, але знайти мені не вдалося досвідченого лікаря. У тому разі, якщо ви знаєте про такого лікаря, який вам допоміг, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Було б цікаво дізнатися, які лікарі по-справжньому найграмотніші, а то я вже давно в пошуку і мої оцінки катастрофічні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Хочу висловити заперечення з попередньою пані, що лікувалася, у нас є такі лікарі, які на 100 відсотків найграмотніші в такій медичній класифікації, і я можу їх порадити, це - гінекологи-репродуктологи найвищої кваліфікації Міщенко Ольга Опанасівна та Лихачова Лариса Євгенівна.
|
|
| |
Юна | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Згодна, була на прийомі у лікаря Міщенко. Можу сказати про неї, як за грамотного лікаря в цій сфері. Поставлений мені діагноз міг привезти на операційний стіл, але з лікуванням у Ольги Опанасівни все обійшлося. Я можу її радити.
|
|
| |
МадленаМ | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Так, доктор Міщенко - це чудовий лікар! Я їй довіряю! Мабуть, на поточний день, таких лікарів можна перерахувати на пальцях лише однієї руки за теперішній час. Найважливіші причини рекомендувати Міщенко Ольгу Опанасівну - це досвід, постійний потяг підвищувати майстерність, а отже, володіння актуальними знаннями, а також повне і вичерпне інформування пацієнта.
|
|
| |
Бертіна | Повідомлення # 7 |
Майор
| Наскільки я можу судити, найкраща лікарка Лариса Лихачова, вона зробила неймовірне - допомогла мені народити здорову дитину. Вдячна від щирого серця! Майстер, який постійно розвивається, весь час підвищуючи кваліфікацію. Лікар, який намагається і здатний реально допомогти.
|
|
| |
Маргарита | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Давно шукала талановитого гінеколога-репродуктолога. І ось знайшла! Порекомендували Лихачову Ларису - це найталановитіший лікар на моїй пам'яті. Вона незрівнянна у своїй кваліфікації, змогла допомогти мені зачати і виносити дитину!
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Шановні панове, зацікавили ці фахівці, можете дати контакти про цих лікарів?
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Передаю вам дані - Лихачова Лариса Євгенівна веде прийом у клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, телефони для запису в клініку 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Адельфіна | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Скидаю вам інформацію - гінеколог Міщенко приймає на Французькому бульварі 60 у клініці "Лікаріум", телефони для запису в клініку 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Етель | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Правду сказали, що Міщенко і Лихачова найграмотніші фахівці в Одесі, знаю на індивідуальному досвіді. У цій спеціалізації, крім них, більше ні до кого звернутися.
|
|
| |
Zafa | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дуже вдячна за ваші відгуки!
|
|
| |