Репродуктолог Одеса Київський район
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Репродуктолог Одеса Київський район
Здрастуйте! Цікавить таке питання, які репродуктологи у нас в місті найкращі? Хотілося б дізнатися ваші погляди про таких профі.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Лікувалася у багатьох, але мені не вдалося знайти досвідченого фахівця. При варіанті, що ви володієте інформацією про такого лікаря, який вам допоміг, порадьте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Корисно бути в курсі, які фахівці медицини наразі найкваліфікованіші, а то я вже віднедавна в пошуку і мої дослідження не втішні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Можу не погодитися з вищевказаною думкою, зустрічала, у нас є такі лікарі, які на 100% найграмотніші в цій сфері, і я можу їх порекомендувати, це - репродуктологи-гінекологи вищої спеціалізації Міщенко Ольга Опанасівна та Лариса Євгеніївна Лихачова.
|
|
| |
Юна | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Так, лікувалася у лікаря Міщенко. Можу відзначити за неї, як за грамотного лікаря в цьому напрямку. Мій діагноз міг закінчиться операцією, але за допомогою Ольги Опанасівни все обійшлося. Я хочу її радити.
|
|
| |
МадленаМ | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Так, Міщенко Ольга Опанасівна - це чудовий лікар! Я в ній упевнена! Мабуть, на сьогоднішній момент, таких лікарів можна перерахувати на пальцях всього однієї руки за теперішній час. Найважливіші причини рекомендувати Міщенко Ольгу Опанасівну - це вміння, постійне прагнення підвищувати вміння, а отже, володіння сучасними навичками, а також повне та вичерпне інформування пацієнта.
|
|
| |
Бертіна | Повідомлення # 7 |
Майор
| З моєї точки зору, найкраща лікарка Ліхачова Лариса Євгенівна, вона зробила неможливе - з її допомогою у мене є мій малюк. Вдячна від щирого серця! Майстер, який постійно розвивається, весь час підвищуючи кваліфікацію. Лікар, який намагається і вміє реально допомогти.
|
|
| |
Маргарита | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Довго шукала талановитого гінеколога-репродуктолога. І ось знайшла! Порадили Лихачову Ларису - це найобдарованіша лікарка в моєму житті. Вона унікальна у своїй сфері, змогла допомогти мені стати вагітною!
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Поважнісінькі городяни, зацікавили ці фахівці, можете залишити контактну інформацію про цих фахівців?
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Даю вам інформацію - Лихачова Лариса Євгенівна приймає в клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, телефони для запису в клініку 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Адельфіна | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Надаю вам дані - Ольга Опанасівна Міщенко працює на Французькому бульварі 60 у клініці "Лікаріум", телефони клініки 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Етель | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Правду написали, що Міщенко і Лихачова найкращі лікарі в місті, знаю на індивідуальному досвіді. У цій сфері, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Zafa | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дуже вдячна за ваші поради!
|
|
| |