Репродуктолог Одеса Ленселище
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Репродуктолог Одеса Ленселище
Доброго ранку! Хотілося б знати, які репродуктологи у нас в Одесі грамотні? Заманливо знати вашу думку про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Лікувалася у багатьох, але не вийшло знайти розумного лікаря. За варіанту, що ви володієте даними про такого фахівця, який вам допоміг вирішити проблему, порадьте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Хотілося б бути в курсі, які фахівці медицини в реальності найпрофесійніші, а то я вже давно в пошуку і мої результати не втішні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Можу посперечатися з вищезгаданою одеситкою, знаю, у нас є такі лікарі, які на 100 відсотків найграмотніші в такій професії, і я хочу їх радити, це - гінекологи-репродуктологи найвищої спеціалізації Ольга Опанасівна Міщенко та Лариса Євгеніївна Лихачова.
|
|
| |
Юна | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Точно, відвідувала доктора Міщенко. Можу сказати за неї, як за найграмотнішого лікаря в цій спеціалізації. Виявлений діагноз міг закінчиться операцією, але за сприяння доктора Міщенко обійшлося все благополучно. Можу її радити.
|
|
| |
МадленаМ | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Так, Міщенко - це чудовий лікар! Я маю до неї довіру! Мабуть, на даний момент, таких лікарів можна перерахувати на пальцях лише однієї руки за все життя. Найголовніші причини радити Ольгу Опанасівну - це знання, постійний потяг підвищувати вміння, а отже, володіння актуальними навичками, а також повне і досконале оповіщення хворого.
|
|
| |
Бертіна | Повідомлення # 7 |
Майор
| На мій погляд, найкраща лікарка Ліхачова Лариса Євгенівна, вона зробила неймовірне - з її допомогою у мене є мій малюк. Вдячна до глибини душі! Професіонал, який постійно розвивається, весь час підвищуючи професіоналізм. Лікар, який прагне і здатний реально допомогти.
|
|
| |
Маргарита | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Довго шукала хорошого гінеколога-репродуктолога. І ось нарешті знайшла! Порадили Лихачову Ларису - це найталановитіший лікар за весь час моїх пошуків. Вона незрівнянна у своїй сфері, змогла допомогти мені стати вагітною!
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Вельмишановні відвідувачі сайту, підігріли інтерес ці лікарі, можете дати контакти про цих лікарів?
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Надаю вам відомості - гінеколог Ліхачова веде прийом у клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, контактні телефони клініки 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Адельфіна | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Надсилаю вам дані - Міщенко Ольга працює в клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, контактні телефони клініки 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Етель | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Істину написали, що Міщенко і Лихачова найкращі фахівці в місті, знаю на індивідуальному досвіді. У цій сфері, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Zafa | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дякую за ваші поради!
|
|
| |