Порекомендуйте гінеколога Одеса
|
|
Kasatka | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порекомендуйте гінеколога Одеса
Підкажіть розумного гінеколога, який може допомогти одужати, а не призвести до несприятливих наслідків. Бажано з'ясувати про тих лікарів, у яких ви лікувалися або знаєте за коментарями друзів і сусідів.
|
|
| |
Гноєва | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Мені також цікаво дізнатися про такого експерта, а то я вже в пошуку. Якщо ви стикалися з таким лікарем, висловіть свою думку до кого краще звернутися, щоб досягти позитивного успіху.
|
|
| |
Angelica | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Мої знайомі в марному пошуку хорошого гінеколога. Якщо хтось лікувався у такого фахівця, дайте пораду, до кого краще звертатися.
|
|
| |
Мішель | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| З моєї точки зору, найкращий гінеколог Ліхачова Лариса Євгенівна, вона зробила неймовірне - допомогла мені народити здорове малятко. Вдячна до глибини душі! Майстер, який не стоїть на місці, весь час підвищуючи кваліфікацію. Лікар, який прагне і здатний реально допомогти.
|
|
| |
Інга | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Я дуже вдячна Лихачовій Ларисі Євгенівні, вона єдина в місті, яка реально допомогла мені вилікувати полікістоз.
|
|
| |
Пелагея | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Мені надала допомогу Міщенко Ольга Опанасівна, вона, керуючись моїми аналізами, склала грамотне лікування, за допомогою якого мені пощастило вилікувати застарілі болячки.
|
|
| |
Клара | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я дуже вражена прийомом Ольги Міщенко, це досвідчений професіонал. Вона досконально знає свою роботу. Раджу її всім, хто хоче привести до ладу жіночий організм.
|
|
| |
Машуня | Повідомлення # 8 |
Майор
| Мене зацікавила Ольга Опанасівна, буду щаслива, якщо напишете її контактні дані.
|
|
| |
Ірида | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Передаю вам дані - Міщенко Ольга Опанасівна працює на Французькому бульварі 60 у клініці "Лікаріум", телефони для запису в клініку 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Марьяна | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| А я хочу потрапити до Лариси Лихачової надайте її контактну інформацію?
|
|
| |
Ася5 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Лариса Лихачова працює в клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, телефони для запису на прийом - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Яринка | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Добре написали, що Міщенко Ольга Опанасівна і Лихачова Лариса Євгенівна найдосвідченіші фахівці в Одесі, знаю на власному досвіді.
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Вдячна за чудові пропозиції.
|
|
| |