Порекомендуйте дорослого гінеколога Одеса
|
|
Kasatka | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порекомендуйте дорослого гінеколога Одеса
Доброго ранку! Просвітіть мене про розумного гінеколога, який може допомогти вилікуватися, а не призвести до тяжких наслідків. Хочеться прочитати про тих лікарів, у яких ви лікувалися або знаєте за порадами друзів і сусідів.
|
|
| |
Гноєва | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Мені також цікаво дізнатися про такого майстра, а то я ще в пошуку. Якщо ви консультувалися з таким лікарем, дайте пораду, до кого варто звернутися, щоб досягти хорошого успіху.
|
|
| |
Angelica | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Мої родичі в марному пошуку досвідченого лікаря. Якщо хтось зустрічав такого фахівця, дайте пораду, до кого краще прямувати.
|
|
| |
Мішель | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| На мій погляд, найкращий гінеколог Лихачова Лариса Євгенівна, вона зробила неймовірне - з її допомогою у мене народилася двійня. Вдячна до глибини душі! Майстер, який не стоїть на місці, весь час підвищуючи кваліфікацію. Лікар, який намагається і здатний реально допомогти.
|
|
| |
Інга | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Я дуже вдячна Ларисі Лихачовій, вона єдина в місті, яка в кінцевому підсумку допомогла мені вилікувати ендометріоз.
|
|
| |
Пелагея | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| А мені допоміг гінеколог Міщенко, вона на підставі моїх аналізів виписала кваліфіковане лікування, за допомогою якого мені пощастило поліпшити якість життя.
|
|
| |
Клара | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я дуже задоволена роботою гінеколога Міщенко, це грамотний фахівець. Вона вичерпно знає свою роботу. Рекомендую її всім, хто хоче привести до ладу жіночий організм.
|
|
| |
Машуня | Повідомлення # 8 |
Майор
| Відвідувачі сайту! Мене зацікавила Міщенко О.А., буду щаслива, якщо залишите її дані.
|
|
| |
Ірида | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Гінеколог Міщенко приймає в клініці "Лікаріум", контактний телефон клініки - 094-917-34-22.
|
|
| |
Марьяна | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Мене зацікавила Лихачова Лариса, вкажіть її контактну інформацію?
|
|
| |
Ася5 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Лариса Євгенівна веде прийом у клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, телефони для запису на прийом - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Яринка | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Добре написали, що Ольга Міщенко та Лариса Лихачова найкомпетентніші лікарі в Одесі, знаю з особистого досвіду.
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Дякую за корисні коментарі.
|
|
| |