Відгуки гінекологи Одеси
|
|
Arabella | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки гінекологи Одеси
Доброго дня! Можливо, хтось із вас може порекомендувати хорошого гінеколога в Одесі? Цікавить професіоналізм, увага до пацієнтів і хороший досвід.
|
|
| |
СофіяС | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Що довше я шукала хорошого гінеколога, то більше розчарувань я відчувала. Натикалася на лікарів, які здавалися такими, що поспішають і не готові приділити мені достатньо часу.
|
|
| |
АліNa | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Мені здавалося, що тямущий гінеколог - це не така вже й рідкість. Але після великого пошуку, я усвідомила, що знайти лікаря зі справжнім досвідом і професіоналізмом - завдання непросте.
|
|
| |
Анохіна | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Моя подруга порекомендувала мені лікаря Міщенко О.А., і я не пошкодувала. Ольга Опанасівна володіє уважним ставленням і здатністю встановити довірчий зв'язок з пацієнтами. Дуже задоволена результатом візиту.
|
|
| |
ЮліяКруз | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Після невдалих візитів до інших фахівців, мені порадили звернутися до лікаря Лариси Євгенівни Лихачової. Її знання та вміння знаходити нестандартні рішення допомогли мені значно поліпшити свій стан.
|
|
| |
tartanya | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дуже задоволена своїм вибором. Ольга Опанасівна - професіонал високого рівня, атмосфера в кабінеті сприяє розслабленню і відкритому обговоренню всіх питань.
|
|
| |
Арсенія | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Візит до Лариси Лихачової виявився для мене справжнім відкриттям. Детальне пояснення кожної процедури та аналізу дало мені змогу краще зрозуміти свій стан і приймати усвідомлені рішення.
|
|
| |
Ілена | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я щаслива, що нарешті знайшла гінеколога, з яким почуваюся комфортно. Міщенко О.О. уважно вислухав мої проблеми і запропонував індивідуальний підхід до лікування.
|
|
| |
Angelica | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Вперше відчула комфорт і розуміння на прийомі у доктора Лариси Ліхачової. Вона не тільки професіонал, а й щиро піклується про здоров'я своїх пацієнток. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Даміра | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Зустрічалася з лікарем Міщенком. Лікар із величезним досвідом і терпінням. Усі процедури проводила максимально дбайливо, пояснила кожен крок.
|
|
| |
Zolotko80 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Після безлічі спроб знайти підходящого фахівця, нарешті знайшла лікаря Ліхачову Л.Є. Вона швидко і точно поставила діагноз, дала чіткі рекомендації. Дуже задоволена результатом!
|
|
| |
Еда | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Вам не важко залишити контакти цих фахівців?
|
|
| |
Дєдова | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Міщенко О.О. та Лихачова Л.Є. приймають у клініці Лікаріум на вул. Генуезькій, 1/2, контактні телефони клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87. +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |