Довга Ольга В'ячеславівна відгуки
|
|
Клара | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Довга Ольга В'ячеславівна відгуки
Добрий день! Мені знайома порадила косметолога Довгую Ольгу В'ячеславівну. Хто відвідував цього косметолога залиште відгук. Вам сподобалося як вона проводить процедури і ефект від них? Можете її рекомендувати?
|
|
| |
Машуня | Повідомлення # 2 |
Майор
| З настанням весни завжди хочеться мати гарний і ефектний вигляд, у цьому питанні який рік уже мені допомагає моя фея краси Довга Ольга В'ячеславівна, робимо низку процедур і я просто цукерка! Особливо виділю - це чудове глибоке очищення обличчя і класичний косметичний масаж, ось це прям її коник! Так що милі дами, рекомендую!
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Косметолог Довга О.В. дуже допомогла мені на шляху до молодості та краси, якщо хтось думає, що мати вигляд у 50 на 40 нереально, то дуже помиляється! Головне потрапити до такого професіонала, як Ольга В'ячеславівна і ви себе не впізнаєте!
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Ольга В'ячеславівна дуже хороший косметолог з величезним досвідом за спиною. Я почала до неї ходити близько 5ти років тому, за цей час жодного разу не розчарувалася в її професіоналізмі. До речі, і в спілкуванні вона дуже комунікабельна, знайде спільну мову з усіма.
|
|
| |
Розочка | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Я вдячна найкращому косметологу - Ользі В'ячеславівні, допомогла мені знову відчути себе красивою і впевненою в собі жінкою. У мене була проблема - мішки під очима, я через це сильно комплексувала, раніше зверталася до Олени Загродської, від її процедур жодного ефекту не було, за знайомством потрапила до Ольги В'ячеславівни, у неї просто золоті руки, повернула колишню красу.
|
|
| |
Шарлотта | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Перетворить на цукерку будь-яку жінку, навіть із найзапущенішим випадком. Робила у косметолога Ольги безліч процедур, від усіх отримувала шикарний ефект, головне знайти свого косметолога, а не потрапити до шарлатанів. Ольгу В'ячеславівну я з упевненістю можу рекомендувати!
|
|
| |
Гіта | Повідомлення # 7 |
Майор
| У мене було обвисле і абсолютно без тонусу обличчя, що додавало мені зайвих років 10 точно. Але я вирішила спробувати звернутися до косметолога, спочатку була невдала спроба у Марини Мартинюк. Потім знайома мені порекомендувала Ольгу В'ячеславівну, я була дуже здивована таким приголомшливим результатом, з кожним днем він проявлявся все більше і більше. За один сеанс мені вдалося омолодити своє обличчя на 10 років! Рекомендую!
|
|
| |
zinaaa | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ольга В'ячеславівна без сумнівів найкраща косметологиня, потрапила в її надійні руки рік тому після "горе-майстра" Світлани Пийводи, напартачила з лікуванням акне. Але на щастя Ольга В'ячеславівна не тільки змогла виправити, а й зробити навіть краще, ніж я хотіла.
|
|
| |
Яринка | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| У мене проблемна шкіра обличчя, хочу проконсультуватися з Ольгою В'ячеславівною. Як із нею можна зателефонувати?
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Ось номери її телефонів: 710-04-39, 067-460-40-30, 050-302-68-50, 073-002-53-44. Хочу попередити заздалегідь, у неї досить щільний графік, адже хороші косметологи нарозхват.
|
|
| |
Пелагея | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Підкажіть де приймає Ольга В'ячеславівна?
|
|
| |
Гіта | Повідомлення # 12 |
Майор
| Приймає в клініці Доктор Благо Плюс на вул. Д. Донського 2а/7. Донського 2а/7.
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Ольга В'ячеславівна найкращий косметолог! Уже кілька років ходжу до неї на процедури й отримую гарний результат і заряд енергії, дуже доброзичлива й досвідчена косметологиня, всім раджу, хто в пошуку.
|
|
| |