Косметолог на Таїрова Одеса
|
|
tatyannaa | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Косметолог на Таїрова Одеса
Можете підказати косметолога на Таїрова, який не тільки проведе процедури і масаж, а й проконсультує?
|
|
| |
kariNna | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| За рекомендацією своєї подруги звернулася до Довгої Ольги В'ячеславівни, залишилася під величезним враженням. Отримала потрібні рекомендації, вже зробила карбоновий пілінг - ефект клас! Рекомендую!
|
|
| |
GalinaNik | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У Ольги В'ячеславівни проходила курс масажу для обличчя. Результатом більш ніж задоволена! Овал обличчя помітно підтягнувся, набагато покращився колір обличчя і зникли темні кола під очима. Раджу, хороший косметолог!
|
|
| |
Lizzzka | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Косметолог Ольга повністю віддається роботі. Після кожної чистки обличчя просто виблискує. Результат не змушує на себе чекати. Свіжий, здоровий вигляд обличчя. Через це відвідую тільки її.
|
|
| |
Maryanna5 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Косметолог Ольга допомогла повернути моїй шкірі здоровий сяючий вигляд, позбавила чорних крапок і прищів. Робили чистки, пілінги... Усе дуже акуратно, делікатно, роз'яснюючи кожен етап процедури. Підібрала для домашнього догляду косметику, яка у мене не викликає алергію. Дала багато рекомендацій щодо догляду за шкірою в домашніх умовах після проведених процедур.
|
|
| |
Gloria09 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Чудовий косметолог, підібрала правильний догляд за шкірою, рекомендує тільки потрібні процедури. Головна проблема, яка турбує вже багато років, акне, почала минати, хоча до цього зверталася до інших косметологів - Світлани Пийвода, Наталії Зізе, Ірини Флейшер, толку не було взагалі, вдячна Ользі В'ячеславівні за красиву шкіру.
|
|
| |
Solnyshko57 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Нещодавно переконалася в професіоналізмі косметолога Ольги Довгої. Звернулася до неї - хотілося навести марафет, поліпшити зовнішній вигляд шкіри. Вона подивилася і сказала, що найкраще підійде чистка. Робила я її вперше, але мені сподобалося - не боляче і не страшно, просто водять по обличчю спеціальним приладом, особливої підготовки не знадобилася, а результат був помітний відразу після процедури. Шкіра стала більш рівною, гладенькою, як мені й хотілося.
|
|
| |
Fanyaa | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Робила процедуру чищення обличчя, вперше я нічого не відчувала (на відміну від інших косметологів - Наталії Титової, Людмили Завадської, Оксани Сергєєвої), все пройшло безболісно, акуратно, ба більше, отримала певне задоволення від процедури і від самого відвідування. Шкіра одразу засяяла, стала гладкою і без почервоніння. Я так рада, що знайшла, нарешті, відмінного косметолога, тепер я її постійний пацієнт.
|
|
| |
Луїза | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Була на шугарингу цукровою пудрою вже 3 рази, дуже уважна, ввічлива. Робить роботу якісно, я дуже задоволена, як Ольга проводить процедуру. Рекомендую.
|
|
| |
Kristy12 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Можете дати контактні дані косметолога Ольги?
|
|
| |
Gloria09 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 710-04-39, 067-460-40-30, 050-302-68-50, 073-002-53-44 - Ольга Вячеславовна.
|
|
| |
TigerLily | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Я робила чистку обличчя і доглядові процедури для обличчя. Ольга уважна, товариська, працює дуже акуратно, у неї ніжні руки. Однозначно тепер буду ходити тільки до Довгої Ольги!
|
|
| |