Хороший косметолог Київський район Одеса
|
|
Еда | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший косметолог Київський район Одеса
У мене проблема зі шкірою на обличчі - вона жирна, але таке відчуття, що їй завжди спекотно, і блиск присутній, допомагає тільки вмивання на півгодини. До якого косметолога на Таїрова я можу звернутися?
|
|
| |
Оліса | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Хочу порекомендувати звернутися до Ольги Довгої з цією проблемою - мені вона допомогла!
|
|
| |
Томка | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Результат після курсу пілінгів перевершив усі очікування! Шкіра оновлюється, вирівнюється! Рада, що звернулася саме до Ольги Довгої! Був підібраний і рекомендований домашній догляд! Нічого зайвого і ненав'язливо! Усім рекомендую!
|
|
| |
Nyusha | Повідомлення # 4 |
Майор
| Роблю чистки в Ольги з вересня 2020 р. Лікарка ретельно чистить кожен міліметр на обличчі. Усе дуже акуратно. У косметологів Марини Мартинюк, Наталі Неролі, Елли Васіної робила чистку, але найкращий результат у Ольги Довгої!
|
|
| |
Maryana4 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Робив глибоку чистку обличчя та інші процедури в Ольги В'ячеславівни. Результат чудовий, порадував. Добре консультує з приводу догляду за шкірою і дає рекомендації. Завжди ввічлива і відповідальна. Упевнений, що після її процедур ви не захочете шукати іншого фахівця-косметолога!
|
|
| |
Kiwi3 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Ольга - прекрасний фахівець! Я дуже задоволена її роботою, і тепер її постійна клієнтка! Уважна, акуратна, під час процедури коментувала все, що робила, що створювало атмосферу впевненості та спокою. Підібрала догляд для моєї примхливої шкіри. Чудовий косметолог, добродушна і відкрита людина.
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Якщо у вас вікові зміни шкіри - вам до Ольги В'ячеславівни. На жаль, минулого року в мене почалися подібні проблеми. До відвідування цього косметолога я проходила процедури у двох інших фахівців: Христини Бондарчук та Олени Субботіної - ефекту практично не було. А після прийому в Ольги В'ячеславівни досить швидко почалися поліпшення. Можу сміливо рекомендувати цього фахівця!
|
|
| |
AidaNikolaychuk | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Ольга В'ячеславівна приймає в салоні? Де він знаходиться?
|
|
| |
Maryana4 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ольга В'ячеславівна приймає в клініці Доктор Благо Плюс за попереднім записом, вона знаходиться на вул. Дмитра Донського, 2а/7.
|
|
| |
ЛейлаКо | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Як можна записатися?
|
|
| |
Kiwi3 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Ось номери телефонів: 710-04-39, 067-460-40-30, 050-302-68-50, 073-002-53-44.
|
|
| |
Калі | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Чудовий косметолог! Уважний, грамотний фахівець! Результат завжди на обличчя!
|
|
| |