Хороший косметолог Одеса селище Котовського
|
|
Yyaassyyaa | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший косметолог Одеса селище Котовського
Можете підказати, хто на Таїрова добре робить карбоксітерапію безін'єкційну?
|
|
| |
Віталіна | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Довга Ольга В'ячеславівна - чудовий косметолог! Проходила у неї карбоксітерапію безін'єкційну, робила пілінги, різні догляди. Залишилася дуже задоволена результатами. Також Ольга В'ячеславівна підібрала мені правильну косметику. На прийомах дуже приємно спілкується і докладно відповідає на всі запитання, сміливо можу рекомендувати!
|
|
| |
Дея | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Звернулася до Ольги В'ячеславівни з проблемою розації. Шкіра обличчя була суха і зневоднена, з почервоніннями, невеликою горбистістю і невеликими висипаннями. Наразі проходжу курс мікроголчастої терапії поєднаний з пілінгом. Ефект приголомшливий. Процедури проходять дуже комфортно.
|
|
| |
Нева | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Звертаюся до Ольги В'ячеславівни регулярно, вона проводить мені процедури основного догляду, пілінги, масаж, мікроструми. Є ще низка процедур, які планую виконати в неї. Довіряю повністю, дуже чуйна і чуйна людина, фахівець своєї справи. Працює з душею і роботу свою любить. Однозначно рекомендую її як фахівця.
|
|
| |
MKulikova | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Зробила я в Ольги В'ячеславівни кілька процедур і обов'язково повернуся ще. Я отримала не тільки якісні послуги, а й грамотну консультацію. Оскільки це не перший мій досвід у косметолога, раніше відвідувала Суботіну Олену і Рубель Аліну, то можу з упевненістю сказати, що всі процедури були проведені дуже професійно. Коли приходиш на прийом до косметолога, цінуєш не тільки якість послуги, а й ввічливе, привітне ставлення.
|
|
| |
Aurora66 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Понад три роки довіряю свою красу Ользі В'ячеславівні, і дуже задоволена! Дуже грамотний фахівець, уважна і відповідальна! У мене дуже проблемна і чутлива шкіра, поміняла кілька косметологів: Христину Щербакову і Наталю Титову, поки не потрапила до Ольги В'ячеславівни, і відтоді я спокійна за свою зовнішність. Дуже рекомендую!
|
|
| |
BondarDarya | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я змінила вже кілька косметологів: Наталю Павлову і Людмилу Завадську, нарешті знайшла Ольгу В'ячеславівну - косметолога з чарівними руками! Після консультації та кількох процедур, мене почало тішити моє відображення в дзеркалі дедалі більше й більше, а оточуючі постійно роблять компліменти про мою зовнішність.
|
|
| |
Sunflower7 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Можете сказати де приймає Ольга В'ячеславівна?
|
|
| |
MKulikova | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У клініці Доктор Благо Плюс, яка розташована на вулиці Дмитра Донського, 2а/7.
|
|
| |
EkaterinaFox | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А телефончик можете дати?
|
|
| |
Нева | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Ловіть: +38 (048) 710-04-39 +38 (067) 460-40-30 +38 (050) 302-68-50 +38 (073) 002-53-44
|
|
| |
Anni1 | Повідомлення # 12 |
Майор
| Користуюся послугами Ольги В'ячеславівни регулярно, процедури виконуються якісно, безболісно. Про кожну процедуру дається детальна інформація, дуже доброзичливе ставлення до клієнта. Рекомендую!
|
|
| |