Дитячий косметолог Одеса Київський район
|
|
Моніка | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дитячий косметолог Одеса Київський район
У доньки перехідний вік, почалися жахливі висипання на обличчі. Можете підказати у нас в Одесі є дитячий косметолог, бажано на Таїрова.
|
|
| |
Евелін | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Можу порадити звернутися до Довгої Ольги, вона якраз приймає на Таїрова. У моєї доньки теж були проблеми з перехідним віком на обличчі, Ольга В'ячеславівна допомогла нам впоратися з цією проблемою.
|
|
| |
Вікка | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Зверталася з донькою-підлітком із проблемою підліткового акне, провела кілька процедур і личко доньки очистилося. Рекомендую, нам дуже сподобалося.
|
|
| |
Мері | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Були в Ольги В'ячеславівни з дочкою-підлітком із проблемою акне. До цього були в дитячого косметолога Зіміної Тетяни Степанівни і в мед. центрі. "Космея" на Філатова там приймає дитячий косметолог (прізвище не пам'ятаю), але без толку, тільки Ольга В'ячеславівна допомогла з проблемою швидко й ефективно.
|
|
| |
Євдоха | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Звернулися з проблемою на обличчі в сина, отримали компетентну консультацію і правильно підібрані процедури. У підсумку - немає проблеми. Ми задоволені.
|
|
| |
Олива | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Теж зверталися до Зіміної, результату не було, поки знайома не порадила зводити доньку до Довгої Ольги, у нас був вугровий висип на всьому обличчі, особливо на лобі. Ефект від процедур феноменальний!
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| У моєї доньки в 13 років стала дуже жирна шкіра обличчя і вона дуже комплексувала з цього приводу, звернулися до Ольги В'ячеславівни і вирішили проблему за кілька процедур. Тож сміливо можу радити цього дитячого косметолога.
|
|
| |
Зінуля | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Можна поцікавитися де приймає цей дитячий косметолог?
|
|
| |
Мері | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Ольга В'ячеславівна працює в клініці Доктор Благо Плюс на вул. Дмитра Донського, 2а/7. Але потрібно заздалегідь домовитися про візит.
|
|
| |
Емка | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Скиньте, будь ласка, номер телефону Ольги В'ячеславівни?
|
|
| |
Євдоха | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Ловите: 710-04-39, 067-460-40-30, 050-302-68-50, 073-002-53-44.
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Ольга В'ячеславівна кваліфікований фахівець своєї справи. Вона бачить проблему, її чітко описує і пропонує шляхи вирішення. У моєї доньки після юнацьких прищів усі щоки в шрамах. Після проведених процедур Ольгою В'ячеславівною обличчя, а особливо щоки, вирівнялися, колір шкіри покращився. Відмінний фахівець.
|
|
| |