Павлов Сергій Володимирович Одеса відгуки
|
|
Яринка | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Павлов Сергій Володимирович Одеса відгуки
Почали турбувати болі в ділянці серця і під лопаткою, сімейний лікар направив до кардіолога. Багато хороших відгуків читала про Павлова С.В. Підкажіть, чи варто звертатися? Хороший це лікар?
|
|
| |
Еда | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Сергій Володимирович високопрофесійний лікар, який не шкодує свого часу, витраченого на пацієнта в пошуках найкращого способу позбавити його від недуги. Для нього цінність становить поліпшення стану пацієнта, можливість допомогти йому і домогтися результату в лікуванні. Раджу звернутися!
|
|
| |
Цукерка | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Звернувся до Сергія Володимировича зі скаргою на болі в грудній клітці та сильний кашель. Діагноз захворювання було поставлено точно, з високим професіоналізмом. Ставлення цього лікаря до пацієнтів приємно здивувало, оскільки такого людського ставлення до пацієнта давно не зустрічав. Проведене лікування Сергієм Володимировичем дало позитивний ефект уже на першій стадії. Я раджу звернутися до цього лікаря.
|
|
| |
Клара | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Грамотні лікарі в наш час велика рідкість. Я була вже у кількох кардіологів і мені є з чим порівняти. Записуйтеся на прийом до Сергія Володимировича і ви не пошкодуєте.
|
|
| |
Ава | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Сергій Володимирович нам дуже сподобалася. Він подивилася аналізи, і за ними побачила всю нашу картину. До нього нам призначали ліки, але від них самопочуття було не дуже. Ми пробували і міняли різні варіанти. Від таблеток, які прописав Сергій Володимирович, стало краще на третій день. Лікар молодець! Підказав нам те, що підійшло.
|
|
| |
Викусся | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Можна дізнатися, де приймає Сергій Володимирович?
|
|
| |
Еда | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Сергій Володимирович приймає в медичному центрі "Сартус".
|
|
| |
Ліна | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Я про такий центр не чула, а де він розташований?
|
|
| |
Клара | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| На території колишнього санаторію "Россия" на Французькому бульварі.
|
|
| |
Дуся | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Найкращий кардіолог, якого я зустріла за багато років поневіряння лікарнями, розумний, тактовний, грамотний, швидко вирішує всі питання, надає допомогу, якщо потрібно відправляє на додаткове обстеження. Завдяки правильно поставленому діагнозу, я живу.
|
|
| |
Глорія | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Як до Павлова можна записатися чи потрібно їхати в медичний центр?
|
|
| |
Цукерка | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Записатися можете через адміністратора центру: +380 (94) 917 34 22, +380 (98) 761 01 28
|
|
| |
Едік | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я давній пацієнт Сергія Володимировича. Можу сказати, що він чудовий лікар. Відзначу його професіоналізм і добре ставлення до пацієнта. За весь час я дуже задоволений лікарем. Рекомендую!
|
|
| |