Павлов Сергій Одеса відгуки
|
|
Сапфіра | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Павлов Сергій Одеса відгуки
У моєї мами серцева недостатність, шукаю грамотного кардіолога. На роботі підказали звернутися до Павлова Сергія Володимировича. Залиште відгук, хто лікувався у Сергія Володимировича? Ваша думка про цього лікаря?
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Дуже сподобався прийом у Сергія Володимировича. Зайвого не призначає, страху не наганяє, все пояснив, заспокоїв. Таким і має бути справжній лікар.
|
|
| |
Леоніда | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Сергій Володимирович - найкращий кардіолог міста! Була у багатьох кардіологів, тільки Сергій Володимирович поставила правильний діагноз і призначила лікування, яке мені допомогло. Рекомендую!
|
|
| |
Мілі | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дуже тямущий, компетентний кардіолог. Власне, такий лікар, якому довіряєш, а це головне для професії лікаря. Раджу!
|
|
| |
Яда | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Комплексний підхід до обстеження та лікування. Детальний аналіз у динаміці. Відмінне почуття гумору в поєднанні з почуттям такту - рідко зустрінеш лікаря, який може підняти настрій, незважаючи на всі проблеми. Хороший лікар і людина.
|
|
| |
Циля | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Можна дізнатися де приймає Сергій Володимирович?
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Сергій Володимирович приймає в медичному центрі Сартус на Французькому бульварі.
|
|
| |
Фіма | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Дуже хороший лікар. Спостерігаюся у нього близько 2 років, є проблеми з тиском. Успішно лікує мене: стабілізувався тиск і сильно зменшилися мої аритмії, якість життя покращилася в рази. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Іона | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Як можна до нього записатися на прийом?
|
|
| |
Мілі | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Записатися можна через адміністратора Наталію +380 (94) 917 34 22, +380 (98) 761 01 28.
|
|
| |
Дуся | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Підкажіть, ціну на прийом?
|
|
| |
Леоніда | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Вартість прийому 500 грн
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 13 |
Майор
| Сергій Володимирович, як то кажуть - лікар від Бога. Таких лікарів, на жаль, мало. Сильний, обізнаний фахівець, і дуже уважний Спостерігаюся і лікуюся у неї давно. Рекомендую!
|
|
| |