Лікар кардіолог Одеса
|
|
Богдана | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікар кардіолог Одеса
Страждаю на артеріальну гіпертензію. До якого лікаря порадите звернутися?
|
|
| |
Myasnikovvva | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Хочу написати про лікаря Павлова С.В. Я приїхала з Ізмаїла і мені була потрібна корекція лікування. Прекрасний фахівець, дуже уважний, усе пояснив дуже зрозуміло. Ніяких зайвих аналізів і препаратів не призначав. За необхідності буду відвідувати тільки його і рекомендувати близьким. Побільше б таких лікарів.
|
|
| |
BratzzzDanelia | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Сергій Володимирович прекрасний, грамотний лікар, фахівець вищої марки, спокійний і розважливий. Ніяких зайвих аналізів, ніяких зайвих ліків. Усе чітко і грамотно.
|
|
| |
MKulikova | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Відмінний і грамотний фахівець, який уважно вислухав, вивчив історію хвороби, попередні обстеження. Не призначав непотрібних аналізів і обстежень. Все зрозуміло і дохідливо пояснив і призначив ефективне лікування!
|
|
| |
Rabbitcute | Повідомлення # 5 |
Сержант
| У мене атеросклероз. Лікар дуже хороший фахівець, уважний, чуйний. Завжди готовий прийти на допомогу. Його коригування ефективні, рекомендації корисні. Я задоволений, що спостерігаюся у Сергія Володимировича!
|
|
| |
Znat25 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Спостерігаюся у Сергія Володимировича, це єдиний лікар, який допоміг мені побороти тиск, на відміну від Соломко і Кундельської. Завдяки Сергію Володимировичу пішов з гіпертонічного обліку, на якому перебував понад 20 років. Усе чітко, по ділу, жодних соплів, зрозумілі рекомендації.
|
|
| |
Aurora66 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Нарешті ми знайшли дуже грамотного лікаря, що буває рідко. Після правильного призначення лікування, мама почала почуватися дуже добре, і, нарешті, був поставлений правильний і точний діагноз. Тепер ми тільки до Сергія Володимировича, будемо спілкуватися. Рекомендую всім!
|
|
| |
Nickol77 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| На відміну від кардіологів Стах і Шевченка, дуже уважно вислухав мене, уважно оглянув, і все докладно розтлумачив про план з лікування. Залишилася задоволена і рекомендую!
|
|
| |
Alinka44 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дуже уважний і спокійний лікар. Грамотно і зрозуміло пояснив що і як потрібно пройти. Добре підібрав ліки, результат був практично миттєвий. Дав рекомендації і залишив дуже гарне враження. Раджу, грамотний кардіолог і аритмолог.
|
|
| |
ReNaTa | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися до Сергія Володимировича?
|
|
| |
BratzzzDanelia | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88 - клініка "Лікаріум".
|
|
| |
klim7 | Повідомлення # 12 |
Майор
| Лікар Павлов дуже хороший фахівець. Прийом провів відмінно. Скасував мені призначені препарати лікарем Шевченком і призначив нові. Наступного ж дня я відчув поліпшення, зателефонував на ресепшен і попросив подякувати лікарю.
|
|
| |