Кращі аритмологи Одеси відгуки
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кращі аритмологи Одеси відгуки
Доброго ранку! Цікаво знати, які аритмологи в Одесі відмінні? Заманливо знати вашу думку про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Я була в багатьох, але немає розумного фахівця. У разі, якщо ви володієте даними про такого лікаря, який вам допоміг, запропонуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Хотілося б дізнатися з перших рук, які світила медицини наразі найграмотніші, а то я вже віднедавна в пошуку, і мої висновки сумні.
|
|
| |
Дорофея | Повідомлення # 4 |
Майор
| Можу посперечатися з вищевказаною думкою, проходила лікування, у нас є такий лікар, який на 100 відсотків найграмотніший у цій професії, і я хочу його радити, це - лікар аритмолог-кардіолог вищої спеціалізації Павлов Сергій Володимирович.
|
|
| |
Nnadezhdaa | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Погоджуся, знайома з доктором Павловим. Можу сказати за нього, як за найкращого лікаря в цьому напрямі. Мій діагноз обіцяв операцію, але з лікуванням доктора Павлова обійшлося все благополучно. Я хочу його радити.
|
|
| |
Юна | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Так, Доктор Павлов - це чудовий лікар! Я маю до нього довіру! Мабуть, на поточний день, таких лікарів можна перерахувати на пальцях всього однієї руки за все життя. Найважливіші причини рекомендувати Сергія Володимировича Павлова - це навичка, постійний потяг підвищувати кваліфікацію, отже, володіння сучасними уміннями, а також повне і вичерпне оповіщення пацієнта.
|
|
| |
Есфір | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| У аритмолога Сергія Володимировича високий рівень професіоналізму, дружня участь. Основне від його роботи - швидкий підсумок від поставленого лікування. Лікар - компетентний фахівець, не став призначати непотрібних, для мого випадку, обстежень і досліджень. Лікування грамотне. Раджу до відвідування!
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 8 |
Майор
| Чудовий лікар Павлов, фахівець своєї справи. Протягом останнього часу звертаюся до нього з різними серцевими проблемами. А основне, що його лікування завжди приносить чудові результати.
|
|
| |
Мстислава | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| На мій погляд, найкращий лікар Павлов Сергій Володимирович, він зробив неможливе - допоміг при артеріальній гіпертензії. Вдячна від щирого серця! Професіонал, який постійно розвивається, весь час підвищуючи кваліфікацію. Лікар, який намагається і вміє реально допомогти.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Премногошановні форумчани, заінтригував цей лікар, можете залишити інформацію про цього лікаря?
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Надаю вам інформацію - Павлов Сергій Володимирович працює в клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, телефони клініки 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Дружиніна | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Істину написали, що аритмолог Павлов найкращий фахівець в Одесі, знаю на власному досвіді. У цій сфері, крім нього, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Спиридон | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую за ваші рекомендації!
|
|
| |