Аритмолог Одеса фонтан
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Аритмолог Одеса фонтан
Вітаю шановних форумчан! Цікавить таке питання, які аритмологи в нашому мегаполісі найкваліфікованіші? Заманливо знати вашу точку зору про таких фахівців.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Відвідувала багатьох, але мені не вдалося знайти розумного лікаря. Якщо ви володієте інформацією про такого лікаря, який вам допоміг, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Не завадило б бути в курсі, які фахівці медицини нині найграмотніші, а то я вже давненько в пошуку, і мої результати невтішні.
|
|
| |
Дорофея | Повідомлення # 4 |
Майор
| Можу посперечатися з попередньою дамою, знаю, у нас є такий лікар, який на 100% найкращий у такій професії і я хочу його радити, це - аритмолог-кардіолог найвищої кваліфікації Павлов Сергій Володимирович.
|
|
| |
Nnadezhdaa | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Погоджуся, була на прийомі у Павлова Сергія Володимировича. Можу сказати за нього, як за професійного фахівця в цій спеціалізації. Мій діагноз міг закінчиться на операційному столі, але за допомогою доктора Павлова вилікувалася з відмінним результатом. Я можу його радити.
|
|
| |
Юна | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Так, Павлов С. В. - це талановитий лікар! Я йому довіряю! Мабуть, на сьогоднішній день, таких лікарів можна підсумувати на пальцях всього однієї руки за теперішній час. Найосновніші причини радити Сергія Володимировича - це знання, постійне бажання підвищувати майстерність, а відтак володіння актуальними знаннями, а також повне та вичерпне оповіщення хворого.
|
|
| |
Есфір | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| У аритмолога Сергія Володимировича високий відсоток кваліфікації, доброзичливе розташування. Головне - це швидкий результат від прописаного лікування. Лікар - авторитетний фахівець, не став прописувати зайвих, для мого випадку, обстежень і досліджень. Лікування грамотне. Рекомендую звернутися!
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 8 |
Майор
| Відмінний лікар Павлов, знавець своєї справи. Протягом останнього часу звертаюся до нього з різними серцевими проблемами. А головне, що його терапія завжди має сприятливий ефект.
|
|
| |
Мстислава | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Наскільки я можу судити, найкращий лікар Сергій Володимирович Павлов, він зробив неможливе - збільшив серцевий ритм за брадикардії. Вдячна до глибини душі! Професіонал, який не стоїть на місці, весь час підвищуючи професіоналізм. Лікар, який намагається і здатний реально допомогти.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Поважні громадяни, збудив інтерес цей фахівець, можете дати контактні дані про цього лікаря?
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Передаю вам дані - Сергій Володимирович Павлов працює в клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, контактні телефони клініки 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Дружиніна | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дійсно написали, що доктор Павлов - найкращий лікар у місті, знаю на особистому досвіді. У даній кваліфікації, крім нього, більше немає до кого піти.
|
|
| |
Спиридон | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Покірно вдячна за ваші коментарі!
|
|
| |