Хороший аритмолог Одеса
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший аритмолог Одеса
Усім гарного вечора! Цікаво знати, які аритмологи в нашому мегаполісі професійні? Заманливо знати вашу позицію про таких профі.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Консультувалася з багатьма, але знайти мені не вдалося грамотного лікаря. При варіанті, що ви володієте інформацією про такого фахівця, який вам допоміг, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Корисно дізнатися з перших рук, які лікарі нині найпрофесійніші, а то я вже довго в пошуку, і мої дослідження прикрі.
|
|
| |
Дорофея | Повідомлення # 4 |
Майор
| Хочу вступити в полеміку з вищевказаною думкою, лікувалася, у нас є такий лікар, який на сто відсотків найграмотніший у такій сфері і я можу його порадити, це - кардіолог-аритмолог вищої спеціалізації Сергій Володимирович Павлов.
|
|
| |
Nnadezhdaa | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Так, була на прийомі у лікаря Павлова. Можу відзначити про нього, як за найкращого лікаря в цій спеціалізації. Виявлений діагноз обіцяв операцію, але за допомогою доктора Павлова вилікувалася без особливих проблем. Я можу його радити.
|
|
| |
Юна | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Так, Сергій Володимирович Павлов - це лікар від Бога! Я йому довіряю! Мабуть, на сьогоднішній день, таких спеціалістів можна підсумувати на пальцях лише однієї руки за все життя. Найважливіші причини рекомендувати Сергія Володимировича Павлова - це вміння, постійне прагнення підвищувати вміння, отже, володіння актуальними вміннями, а також повне та вичерпне оповіщення пацієнта.
|
|
| |
Есфір | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| У аритмолога Сергія Володимировича підвищений рівень професіоналізму, доброзичливе ставлення. Найголовніше - це блискавичний результат від запропонованої терапії. Лікар - грамотний фахівець, не став прописувати небажаних, для мого випадку, обстежень і досліджень. Лікування грамотне. Рекомендую відвідати!
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 8 |
Майор
| Чудовий лікар Павлов, фахівець своєї справи. Протягом останнього часу звертаюся до нього з різними серцевими проблемами. А основне, що його лікування завжди допомагає.
|
|
| |
Мстислава | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| На мою думку, найкращий лікар Павлов Сергій Володимирович, він зробив неймовірне - допоміг при артеріальній гіпертензії. Вдячна від щирого серця! Професіонал, який не стоїть на місці, весь час підвищуючи кваліфікацію. Лікар, який бажає і вміє реально допомогти.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Найповажніші відвідувачі сайту, викликав інтерес цей лікар, можете залишити інформацію про цього фахівця?
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Надаю вам інформацію - кардіолога Павлова приймає в клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, контактні телефони клініки 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Дружиніна | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Справді написали, що аритмолог Павлов найграмотніший лікар в Одесі, знаю на власному досвіді. У цій спеціалізації, крім нього, більше ні до кого піти.
|
|
| |
Спиридон | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую за ваші поради!
|
|
| |