Аритмолог Одеса ціни
|
|
Гноєва | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Аритмолог Одеса ціни
Здраствуйте, порадьте хорошого кардіолога-аритмолога. Буду дуже вдячна.
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 2 |
Майор
| Чудовий кардіолог-аритмолог Павлов Сергій Володимирович. Так довелося, що обходила багатьох спеціалістів, а хвороба не покидала. Сергій Володимирович призначив лікування і справа пішла на поправку. Почуваюся зараз набагато краще і вам рекомендую.
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Дуже хороший фахівець, який виявив захворювання на ранній стадії і провів дійсно ефективне лікування. Хвороба пішла і в цьому заслуга Сергія Володимировича Павлова!
|
|
| |
shevchuk5 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Компетентний фахівець, з першого погляду вселяє довіру. Вдячна Сергію Володимировичу за лікування і раджу вам його до відвідування.
|
|
| |
АннаБерезина | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Доктор Павлов не тільки дуже хороший фахівець, він ще й дуже приємна і чудова людина. На прийомі завжди відповість на всі запитання, дасть грамотні рекомендації. З ним я абсолютно спокійна за своє серце.
|
|
| |
Liana | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Після операції на серці спостерігаюся у Павлова Сергія Володимировича. Почуваюся чудово, але все одно прислухаюся до порад лікаря. Трохи щось кольнуло - відразу на прийом. Сергій Володимирович завжди вислухає і підкаже, що робити. Раджу до нього звернутися!
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Після лікування у Сергія Володимировича залишилися тільки позитивні емоції. Мені сподобався його підхід до діагностики та лікування, а також уважне ставлення. Разом із доктором Павловим мені вдалося досягти результату в лікуванні.
|
|
| |
FillOlga | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Спостерігаюся у Сергія Володимировича вже протягом останніх трьох років. Грамотний фахівець, ніколи зайвого не призначає, все тільки по суті. Обстеження проводить акуратно, результати завжди точні. Рекомендую!
|
|
| |
Гущина | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Звернулася до Сергія Павлова, коли болі в серці стали турбувати щодня, і після приймання пігулок стан не поліпшувався. Він насварив мене по доброму. Сказав, що ще трохи походила б і стався інфаркт. Зараз дотримуюся всіх його рекомендацій, почуваюся чудово.
|
|
| |
valentine21 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У мене на тлі систематичних стресів на роботі почало боліти серце. Кардіолог Павлов на прийомі діагностувала передінфарктний стан і прописала лікування. Лікар - професіонал, усім рекомендую його.
|
|
| |
nina75 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Сергій Володимирович Павлов - мій лікуючий лікар-кардіолог. У мене крім проблем із серцем цілий букет болячок. Він допомагає моєму серцю впоратися з такими навантаженнями, усуває симптоми, що виникають по лінії кардіології. Можу сміливо його радити!
|
|
| |
Gaa14 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Панове, підкажіть координати Сергія Володимировича.
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Сергій Володимирович приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2. Записатися на прийом можете за телефонами - (048) 230-90-02, (096) 388-18-99, (095) 751-31-63, (093) 542-94-87. Звертайтеся, дуже тямущий фахівець.
|
|
| |