Аритмолог Одеса вартість
|
|
Camilla1992 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Аритмолог Одеса вартість
Здраствуйте, я зверталася до різних лікарів-кардіологів. Думки розходяться. Тому шукаю лікаря, з яким, можливо, хтось особисто стикався з непростим діагнозом. Якому могла б довіряти і він хороший фахівець у кардіології.
|
|
| |
Неллі75 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| У кардіології я найкращим вважаю Павлова Сергія Володимировича з клініки Лікаріум і рекомендую його всім, впевнена, кращого лікаря ви не знайдете.
|
|
| |
Kukuruzam | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Також відвідувала Сергія Володимировича. Я не очікувала такого високого рівня обслуговування. Рекомендую неодмінно.
|
|
| |
Афанасія1956 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Це найкращий лікар, якого я коли-небудь зустрічала! Уважний, обізнаний, фахівець високого рівня.
|
|
| |
Marichka8 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Сергій Володимирович - лікар вищої категорії. Він грамотно і правильно підібрав для мене лікування. У всіх питаннях завжди відповість, проконсультує, допоможе. Дуже вдячна цьому лікарю і раджу!
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Сергій Володимирович допоміг мені впоратися із серцевим захворюванням, дотримуюся його рекомендацій, і вдається уникати загострення.
|
|
| |
Капітоліна | Повідомлення # 7 |
Майор
| Дуже вдячна Сергію Володимировичу, це той випадок, коли у фахівця є найважливіші цінності: професіоналізм, індивідуальний підхід до пацієнта і благородні людські якості.
|
|
| |
Германн | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Доктор Павлов справив на мене дуже сприятливе враження. Усе пояснив професійно, чітко і доступною мовою. Рекомендую цього лікаря.
|
|
| |
Голді | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Сергій Володимирович діагностував у мене стенокардію. Ліки, які він виписав, дають хороший ефект. Намагаюся дотримуватися всіх його рекомендацій у повсякденному житті. Мій стан значно покращився, можу сміливо рекомендувати цього фахівця.
|
|
| |
Зіновія | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Допомагав у реабілітації чоловіка після інфаркту. Без його допомоги не вибралися. На наш погляд найкращий кардіолог.
|
|
| |
Igor2001 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я не дуже довіряю сучасній медицині, але цей лікар справляє дуже позитивне враження. Знаючий, справжній професіонал.
|
|
| |
Юзефа | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Хочеться потрапити на консультацію до цього фахівця, розкажіть як можна записатися?
|
|
| |
Marichka8 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Це клініка Лікаріум, записатися можете за телефонами - (048) 230-90-02, (096) 388-18-99, (095) 751-31-63, (093) 542-94-87. Раджу, розумний фахівець.
|
|
| |