Відгуки аритмологів Одеси
|
|
Емін | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки аритмологів Одеси
Дорогі форумчани, потрібна порада щодо вибору аритмолога. Якщо ви знаєте надійного фахівця в Одесі, підкажіть, будь ласка.
|
|
| |
ФомаІванов | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Шукала аритмолога, який міг би дати мені ясні та професійні відповіді на мої запитання про серцеві аритмії. На жаль, жоден з лікарів, з якими я спілкувалася, не задовольнив мої очікування.
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Сподівалася знайти аритмолога, який зможе надати мені компетентну допомогу, але мої очікування не виправдалися. Лікарі, з якими я спілкувалася, не показали себе як професіонали у своїй галузі.
|
|
| |
Кирила | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Складно було знайти лікаря, який настільки глибоко розуміється на аритмії, як Сергій Володимирович Павлов. Завдяки його експертній оцінці та увазі до моїх симптомів, мою серцеву проблему нарешті було виявлено та вирішено.
|
|
| |
Іпатія | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Довгі роки мучилася від постійних аритмій. Зустріч із лікарем Павловим С.В. стала переломною точкою. Він не тільки правильно діагностував мою проблему, а й роз'яснив усі нюанси лікування.
|
|
| |
Дружиніна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Складно описати, якою важливою є роль Павлова Сергія Володимировича в моєму житті. Його точні діагнози та оптимальні рішення роблять його незамінним фахівцем.
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| За роки пошуків і лікування, Павлов Сергій Володимирович був єдиним, хто по-справжньому вирішив мої проблеми з аритмією. Я вдячна йому за його унікальний талант - знаходити шляхи до одужання.
|
|
| |
ІринаКазакова | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Була на межі відчаю через свою аритмію, але завдяки доктору Павлову, я знову почуваюся впевнено.
|
|
| |
shevchuk5 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Сергій Володимирович - людина, якій можна довірити своє серце буквально і фігурально. Він не тільки компетентний, а й щиро зацікавлений у вашому одужанні.
|
|
| |
Всеслава | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Моя боротьба з аритмією привела мене до лікаря Павлова, і це було найвдаліше рішення. Він знайшов відповідне лікування, яке дало результати.
|
|
| |
Аркадій1997 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| З самого першого візиту до Сергія Володимировича я відчула, що перебуваю в дбайливих руках. Мій пошук нарешті завершився успіхом!
|
|
| |
малвіна | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Можете залишити контакти Сергія Володимировича?
|
|
| |
ІринаКазакова | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Особистого телефону Сергія Володимировича у мене немає, але є контактні телефони клініки Лікаріум, де він приймає - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |