Масаж Одеса ціни
|
|
ЮліяЯ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Масаж Одеса ціни
Хочу піти на масаж, мучать болі в хребті, полазила сайтами деяких масажних салонів, так там ціни від 800 до 1350 гривень за один сеанс. Як я знаю, рекомендується раз на рік проходити курс масажів 10 сеансів, але з огляду на їхню вартість це виходить від 8000 до 13500 гривень. Чи недорого?!
Я розумію, що у салонів масажу багато розтрат, оренда, персонал тощо, але тут виходить, що я одна, за 8000 гривень, маю заплатити їхню місячну оренду плюс ще на зарплату адміністратору залишиться... Мені такі ціни на масаж в Одесі взагалі не подобаються.
Може хтось порадить непоганого фахівця з масажу, у якого адекватні ціни? Я готова оплачувати вартість масажу до 600 гривень, більше вибачте нікуди.
|
|
| |
Альона | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Юлія, 1) Масажний салон має щомісяця платити хабарі в СЕС і пожежникам. 2) Адміністратори, прибиральники, +вигода господаря 3) Зарплата самому масажисту З цього всього і виходить ціна сеансу масажу.
Я сама працювала 2 роки адміністратором салону краси, в якому був масажний кабінет, тож знаю ці питання добре. Рекомендую Вам почитати відгуки на форумі, гадаю, знайдете хорошого і не дорогого масажиста, який приймає вдома.
|
|
| |
ЮліяЯ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так і роблю. Начебто вже знайшла непоганого масажиста. Ціна масажу для хорошого фахівця невелика, 600 гривень за сеанс. Його рекомендували дівчатка тут на форумі.
|
|
| |
Galina | Повідомлення # 4 |
Майор
| Це Ви напевно говорите про масажиста Владислава, його телефони 0487010704, 0634877825, 0677844314, 0509935792?
Тема де рекомендували http://uaodessa.com/forum/36-2468-1? Я і ще кілька дівчаток з форуму про нього залишали хороші відгуки. Ви про нього?
|
|
| |
ЮліяЯ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Так про нього. Почитала і тут на форумі, і в інтернеті про нього хороші відгуки. Ціна масажу сподобалася, рекомендацій його знайшла дуже багато. Ось збираюся до нього на масаж піти.
|
|
| |
Galina | Повідомлення # 6 |
Майор
| Так, ціна в нього за масаж дуже низька, але до нього важко потрапити. Дуже велика черга до нього. Як я знаю, на день близько 10-12 осіб, тож, можливо, у Вас не відразу до нього вийде потрапити! Це невеликий мінус, коли у фахівця хороші руки і ціна масажу, то до нього величезна черга!
|
|
| |
ЮліяЯ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Уже до нього записалася на кінець тижня, раніше не може прийняти, каже що дуже завантажений. Але це й зрозуміло, з ціною 600 гривень за масаж і такими масовими рекомендаціями людей, у нього черга має бути великою.
Дякую всім за рекомендації та відгуки! Таку вартість масажу навіть не сподівалася знайти. Тему можна закривати.
|
|
| |