Остеопат Одеса Київський район
|
|
Божена | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Остеопат Одеса Київський район
Добрий день! Шукаю остеопата для дорослого хворого. Може хто звертався і знає хорошого фахівця?
|
|
| |
Феміда | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Хороший дитячий остеопат і реабілітолог є в Малиновському районі - це Забранський Владислав.
|
|
| |
Психея | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Звернулася до Владислава через біль у шиї та попереку через сидячий спосіб життя в офісі. Після проходження курсу відчула полегшення, припинився біль у спині, зміцнився м'язовий каркас.
|
|
| |
Ілона25 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Владислав Володимирович - професіонал своєї справи, який поєднує в собі майстерність, знання і любов до своєї професії, позитивне і тактовне ставлення до пацієнта.
|
|
| |
Леоніда | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Після діагнозу протрузія міжхребцевих дисків поперекового відділу, болі в спині дають про себе знати! Але періодично вони стають нестерпними! Владислав Володимирович у буквальному сенсі слова ставить мене на ноги! Полегшення приходить уже після першого сеансу! А до кінця курсу почуваюся знову бадьорим і повним сил!
|
|
| |
Ада | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович - лікар з великої літери і чудовий фахівець! Мені є з ким порівняти, і з багатьох фахівців я завжди прагну потрапити саме до нього! Завжди, приблизно, через 5 сеансів настає полегшення надовго, а якщо дотримуватися всіх рекомендацій Владислава Володимировича, то, можливо, і назавжди - поперек не турбує вже 3 роки, і все завдяки йому!
|
|
| |
Алевтина | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Сподобалося все: і процес, і результат. У мене була шишка, як маленький горбик, тепер спина явно пряміша. Відчуваю свободу в спині, немає болю.
|
|
| |
Белла | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Як можна зв'язатися з Владиславом Володимировичем?
|
|
| |
Ілона25 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Телефонуйте: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Інес | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, у якій поліклініці він приймає?
|
|
| |
Леоніда | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Він приймає у себе вдома вул. Б. Хмельницького 49.
|
|
| |
Ківі | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Головний плюс - це ефективність лікування, професійний і коректний підхід до пацієнта, сумлінне ставлення до улюбленої справи. Рекомендую всім Владислава Забранського, хто зіткнувся з такими ж болями, як були в мене!
|
|
| |