Остеопат Одеса Черемушки
|
|
Іриза | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Остеопат Одеса Черемушки
Добрий день! Мені необхідно пройти курс у остеопата - на все тіло - кривий хребет, таз, шия. Якщо ви проходили курсом - підкажіть до кого краще звернутися?
|
|
| |
Гіла | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| На Богдана Хмельницького є хороший остеопат - Забранський Владислав, мені дуже допоміг.
|
|
| |
Авая | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Звернувся до лікаря Забранського з проблемами в попереку: грижа у двох відділах попереково-крижової ділянки хребта. На даний момент пройшов дві процедури і вже відчуваю полегшення симптомів: біль значно зменшився, прострілювати в ногу практично перестало. Планую пройти повний курс. Лікаря можу радити!
|
|
| |
Гузель | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Звернувся з болем у боці. МРТ показало заклинювання хребців грудного і шийного відділу. Після 4 сеансу у Владислава Володимировича бік відпустило. Продовжую ходити до нього на сеанси, бо почуваюся в рази краще після них.
|
|
| |
Зарія | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звернувся з гострим болем у шийному відділі хребта. Владислав Володимирович дуже допоміг. Вивчив знімок МРТ і призначив курс у 8 сеансів. Біль пішов. Професіонал своєї справи. Назвав причини виникнення проблем із хребтом, дав корисні рекомендації.
|
|
| |
Гаделія | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Упродовж року намагаюся розв'язати проблему з диханням і болями в грудному та шийному відділі хребта, працюю кухарем, весь день практично в гачкуватому положенні. По яких лікарях тільки не бігала, які обстеження тільки не проходила, ефекту не досягла. Знайомі порадили Забранського В.В. Записалася, пішла на курс і не пошкодувала. Тепер я можу дихати на повні груди і болі більше не турбують.
|
|
| |
Віда | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| З яким віком працює Владислав Володимирович?
|
|
| |
Гузель | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Від 18 до 55 років.
|
|
| |
Клава44 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Підкажіть, вартість прийому у Владислава Володимировича?
|
|
| |
Гіла | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я платила за сеанс 700 грн
|
|
| |
Жакі | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можна дізнатися номер телефону Владислава Забранського?
|
|
| |
Гаделія | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
Бану | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дуже задоволена результатом у Владислава Володимировича! Чуйність, уважність, професійність - усе на найвищому рівні! Стан значно покращився!
|
|
| |