Реабілітолог Одеса Таїрове
|
|
Мекаела | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Реабілітолог Одеса Таїрове Здраствуйте, форумчани. Шукаю хорошого реабілітолога для відновлення після ДТП. Можете підказати такого фахівця?
|
|
| |
torri | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Рекомендую звернутися до Забранського Владислава. Цей лікар дуже хороший. Він підняв нас на ноги після ДТП. Розумниця. Лікар від бога. Дуже рада, що вчасно потрапила до нього.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Відмінний реабілітолог. Турбували болі сьомого хребця в прилеглих м'язах. У лікаря проходжу курс. Після кожної процедури відчуваю поліпшення стану, відчуваю легкість у тілі.
|
|
| |
Maryana4 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Висококласний фахівець! Перевірено неодноразово. Ставить на ноги. Вічний позитив і висока мобільність. Рекомендую!
|
|
| |
Ocean658 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Моя історія банальна, як і в більшості спортсменів. Тренування, змагання, травми і прощавай великий спорт. Так сталося і зі мною. З дитинства захоплювався самбо, виконав майстра спорту, виступи поєднував із тренерською роботою. Але травми все більше давалися взнаки, змушений був зупинити тренування і тренерську роботу. Що робити не знав, пробував лікуватися в різних лікарів, стійкого результату не було. Товариш по збірній порекомендував Владислава Забранського, але попередив, що доктор не терпить свавілля в лікуванні. Під час зустрічі з доктором Забранським цілком і повністю вручив у його професійні руки свої хвороби й немочі. Моїм семирічним мукам приходить кінець, я з кожним днем почуваюся краще. Потихеньку починаю тренуватися, був у гостях у своїх хлопчаків, обіцяв незабаром повернутися.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Дуже сильно скрутило. Не міг ні сидіти, ні стояти, ні ходити. Про роботу забув, узагалі не міг нічого робити. Після кількох сеансів остеопатії у Владислава Володимировича поперек стало відпускати. Зараз проходжу курс.
|
|
| |
barbaba2 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я займаюся спортом. Після травми в мене почався сильний біль у лівій нозі. То стріляло, то тягнуло, то щеміло. Після курсу всі функції моєї ноги відновлюються. Я повертаюся до спорту і до звичного ритму життя. Дякую Владиславу Володимировичу!
|
|
| |
galla44 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Зовсім не міг поворухнути пальцями лівої руки, і ставало тільки гірше, рука взагалі не розроблялася. Після проходження курсу в Забранського Владислава рука почала працювати, поступово з кожним сеансом ставало краще. Тепер почуваюся повноцінною людиною. Дуже вдячний і раджу всім відмінного фахівця - Владислава Володимировича Забранського.
|
|
| |
YAROSLAVA | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Відчував проблеми зі спиною, а також з іншими частинами тіла. Доктор Забранський надав максимальну допомогу, поставив на ноги, а також дав слушні рекомендації для подальшого відновлення і догляду за собою.
|
|
| |
vikktoria | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть як можна записатися до Владислава Забранського?
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Тримайте номер телефонів - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Чудовий реабілітолог. Проходили в нього 2 курси - дуже допомогло, професіонал своєї справи. Усім рекомендую.
|
|
| |