Порадьте остеопата в Одесі
|
|
Kasatka | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порадьте остеопата в Одесі
Порекомендуйте хорошого остеопата, який може допомогти одужати, а не погіршити ситуацію. Не терпиться дізнатися про тих фахівців, у яких ви лікувалися або знаєте за коментарями родичів і знайомих.
|
|
| |
Гноєва | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Мені теж цікаво дізнатися про такого професіонала, а то я давно в пошуку. Якщо ви стикалися з таким лікарем, дайте пораду, до кого краще звернутися, щоб досягти позитивного ефекту.
|
|
| |
Angelica | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Довго в пошуку грамотного лікаря. Якщо хтось зустрічав такого фахівця, дайте рекомендації, до кого краще прямувати.
|
|
| |
Машуня | Повідомлення # 4 |
Майор
| Мені надав допомогу чудовий лікар Забранський, знавець своєї справи. Протягом останнього часу звертаюся до нього з різними захворюваннями з різних підстав. А головне, що його лікування завжди приносить чудові результати.
|
|
| |
Кармелітта | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Так, дійсно Владислав Володимирович чудовий лікар, якщо запишетеся в його чарівних руках, будьте переконані, він точно надасть допомогу.
|
|
| |
Еллі | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Якщо ви в процесі пошуку дитячого фахівця раджу звертатися до Ірини Олександрівни Терземан, вона єдина з остеопатів надала допомогу нашому синочку.
|
|
| |
ОлесяО | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Попрямувала з малюком до Ірини Олександрівни завдяки відгукам колег і не пошкодували! І вже з упевненістю можу її рекомендувати, вона точно допоможе.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Шановні панове! Хочу потрапити до лікаря Забранського, буду рада, якщо напишете його контакти.
|
|
| |
Яда | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Скидаю вам інформацію - Владислав Володимирович Забранський веде прийом за адресою Б. Хмельницького 49, контактні телефони 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Агата | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Я хочу записатися до Ірини Терземан, вкажіть її дані.
|
|
| |
Румія | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Ірина Терземан приймає в приватному кабінеті на вулиці Генерала Петрова 19, контактний телефон - 0950992618.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Чисту правду сказали, що Ірина Олександрівна Терземан і Владислав Володимирович Забранський - найкваліфікованіші професіонали в Одесі, знаю на власному досвіді.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Великодушно вдячна за потрібні пропозиції.
|
|
| |