Порекомендуйте остеопата для дорослого в Одесі
|
|
Kasatka | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порекомендуйте остеопата для дорослого в Одесі
Порекомендуйте хорошого остеопата, який може допомогти одужати, а не погіршити ситуацію. Не терпиться дізнатися про тих фахівців, у яких ви лікувалися або знаєте за порадами колег і друзів.
|
|
| |
Гноєва | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Мені однак цікаво дізнатися про такого майстра, а то я давно в пошуку. Якщо ви стикалися з таким лікарем, висловіть свою пораду, до кого правильніше попрямувати, щоб домогтися позитивного ефекту.
|
|
| |
Angelica | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Мої родичі в безрезультатному пошуку розумного остеопата. Якщо хтось зустрічав такого фахівця, дайте рекомендації, до кого краще йти.
|
|
| |
Машуня | Повідомлення # 4 |
Майор
| Мені надав допомогу чудовий лікар Забранський, знавець своєї справи. Останнім часом звертаюся до нього з різними захворюваннями з різних підстав. А основне, що його курс сеансів завжди допомагає.
|
|
| |
Кармелітта | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Так, дійсно доктор Забранський хороший лікар, якщо опинитеся в його чарівних руках, будьте впевнені, він точно надасть допомогу.
|
|
| |
Еллі | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Цей лікар, справді, любить свою роботу і розвивається у своїй справі. Особливо порадувало, що лікування проходило без медикаментів. Побільше б таких лікарів. Тепер рекомендую цього лікаря всім!
|
|
| |
ОлесяО | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Відвідала Владислава Забранського, завдяки відгукам родичів і не пошкодувала! І вже з упевненістю можу його рекомендувати, він обов'язково допоможе.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Одесити! Хочу звернутися до Владислава Забранського, буду рада, якщо залишите його дані.
|
|
| |
Яда | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Ділюся з вами даними - Забранський Владислав Володимирович веде прийом за адресою Б. Хмельницького 49, особисті телефони 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Агата | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| У мене був жахливий блок у грудному відділі, який завдавав не просто фізичного болю, а не давав зробити вдих! Від цього постійно паморочилося в голові й був стан "як у тумані". Уявіть, що ви хочете глибоко вдихнути або намагаєтеся позіхнути, а не можете, бо ваша грудна клітка просто не розкривається! Не допомагав ні фітнес, ні голковколювання, ні мелоксикам. Владислав Володимирович на першому курсі "розворушив" мою грудну клітку, що дало мені можливість, нарешті, нормально дихати!
|
|
| |
Румія | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович подивився всі мої знімки і виписки, подивився мене, сказав, що ситуацію можна виправити. Він призначив курс лікування. Зараз мені значно краще, золоті руки!
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Чисту правду написали, що Забранський Владислав Володимирович найграмотніший професіонал у місті, знаю на індивідуальному досвіді.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Вдячна за добрі пропозиції.
|
|
| |