Порекомендуйте остеопата в Одесі
|
|
Kasatka | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порекомендуйте остеопата в Одесі
Порекомендуйте хорошого остеопата, який може допомогти одужати, а не погіршити ситуацію. Не терпиться дізнатися про тих фахівців, у яких ви лікувалися або знаєте за відгуками колег і друзів.
|
|
| |
Гноєва | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Мені також цікаво дізнатися про такого професіонала, а то я давно в пошуку. Якщо ви стикалися з таким лікарем, висловіть своє напуття, до кого краще піти, щоб досягти відмінного ефекту.
|
|
| |
Angelica | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Мої знайомі в марному пошуку досвідченого лікаря. Якщо хтось лікувався у такого професіонала, дайте пораду, до кого краще направлятися.
|
|
| |
Машуня | Повідомлення # 4 |
Майор
| Мені сподобався прекрасний лікар Забранський, майстер своєї справи. Останнім часом звертаюся до нього з різними хворобами з різних підстав. А головне, що його курс сеансів завжди має сприятливий ефект.
|
|
| |
Кармелітта | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Так, дійсно Владислав Забранський професійний лікар, якщо опинитеся в його чарівних руках, будьте переконані, він точно поставить вас на ноги.
|
|
| |
Еллі | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| До Владислава Володимировича звернулася з тягнучим болем, скутістю в нозі. До цього був досвід лікування у різних лікарів. Він дуже професійно підійшов до моєї багаторічної проблеми і буквально за курс сеансів усунув загострення, болі та безсонні ночі припинилися. Я всім раджу цього лікаря, який знає свою справу.
|
|
| |
ОлесяО | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Лікар від Бога. Найкращий остеопат! Результати приголомшливі! Раджу, не помилитеся у виборі лікаря.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Відвідувачі сайту! Хочу звернутися до лікаря Забранського, буду щаслива, якщо залишите його контактну інформацію.
|
|
| |
Яда | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Надсилаю вам зведення - Забранський Владислав Володимирович працює за адресою Б. Хмельницького 49, контактні телефони 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Агата | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Мучив біль у тазостегновому суглобі, після 10 сеансів усе нормалізувалося без будь-яких ліків.
|
|
| |
Румія | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Хто знає, що таке шийний остеохондроз, зрозуміє. Упродовж 6 місяців запаморочення, біль у шиї та потиличній частині голови. Я навіть не повірила, що мій стан можна зняти за такий короткий час. І дуже шкодую, що втратила стільки часу в муках.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Чисту істину сказали, що Забранський Владислав Володимирович найбільш обізнаний лікар у місті, знаю на індивідуальному досвіді.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Дякую за чудові відгуки.
|
|
| |