Як знайти хорошого мануального терапевта
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як знайти хорошого мануального терапевта
Доброго часу доби всім! Ми в надії знайти кваліфікованого мануального терапевта. Хто проходив лікування і вам надали допомогу, направте. залиште відгуки про фахівців, яких ви відвідували.
|
|
| |
Dora21 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Мені дуже цікаво почути про такого фахівця, бо була у багатьох, але результату не отримала.
|
|
| |
Ава | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Цікаво прочитати про професійного фахівця, який тепер з'явився у нас у місті. Може, якщо порекомендуєте, обов'язково звернуся.
|
|
| |
Листик | Повідомлення # 4 |
Полковник
| А я відшукала такого фахівця, але він веде прийом тільки дорослих пацієнтів - це Владислав Володимирович Забранський. Чудовий професіонал своєї справи, рекомендую його відвідати, він дійсно сприяє у врегулюванні ускладнень зі здоров'ям.
|
|
| |
Ждана | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Так точно, Владислав Володимирович гідний лікар, допоміг з лордозом. Дуже йому вдячна і також його раджу!
|
|
| |
Розочка | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Дійсно, лікар дуже точний, викликає прихильність до себе, спілкується і здійснює маніпуляції гранично акуратно і коректно. Я відчув ефект відразу під час роботи. Рекомендую.
|
|
| |
криска | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Користуючись особистим досвідом, можу сказати, що Забранський фахівець вищого рівня в цій спеціалізації.
|
|
| |
Вичка | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Так, ви точно описали Владислав Володимирович винятковий фахівець, який нам допоміг зі сколіозом 2 ступеня.
|
|
| |
Дама | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Прекрасний, відповідальний лікар і людина, з першого ж прийому пішов ефект. Я прийшов за порадою своїх знайомих, півтора місяця не міг розігнутися, сильно боліла спина і ноги буквально відстібалися.
|
|
| |
Люся45 | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Звернулася до лікаря за рекомендацією знайомих. Анітрохи не пошкодувала! Чудовий лікар Забранський В. В. Буду всім рекомендувати!
|
|
| |
Павла | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Хочу записатися до Забранського Владислава Володимировича, можете повідомити його контакти.
|
|
| |
Огнеса | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Ловіть відомості - Владислав Володимирович Забранський працює за адресою Б. Хмельницького 49, особисті телефони 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Регіна | Повідомлення # 13 |
Полковник
| Можу засвідчити, що Владислав Володимирович Забранський найкомпетентніший фахівець у місті.
|
|
| |