Відгуки хіропрактиків Одеса
|
|
Heraclius | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки хіропрактиків Одеса
Доброго дня! Планую відвідати хіропрактика і хочу дізнатися, хто з вас може порекомендувати перевіреного фахівця в Одесі.
|
|
| |
Джозеф | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Досвід вибору неграмотного хіропрактика навчив мене цінувати своє здоров'я. Заощадити не вийде, якщо зіткнутися з неякісним лікуванням.
|
|
| |
PchelkaMaya | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Перший досвід із хіропрактиком виявився невдалим через недостатню підготовку фахівця. Тепер дотримуюся принципу - йти тільки до перевірених лікарів.
|
|
| |
Єрьоміна | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Успішна історія лікування у досвідченого хіропрактика переконала мене в тому, що тільки професіонал може дати реальні результати.
|
|
| |
Апрелія | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Єрьоміна, а не підкажіть до якого фахівця ви зверталися?
|
|
| |
Єрьоміна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Звичайно, підкажу до Забранського Владислава Володимировича, для мене він найкращий!
|
|
| |
Sunflower7 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Був під враженням від ефективності лікування у Забранського Владислава Володимировича. Він уміє знаходити джерело проблеми.
|
|
| |
Дяків | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Відчував постійне напруження в ділянці шиї, поки не зустрів Забранського Владислава Володимировича. Результати його роботи просто вражаючі.
|
|
| |
Воронов | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Рекомендую Забранського Владислава Володимировича тим, хто стикається з болями в хребті та головними болями. Він врятував мою спину!
|
|
| |
Фома | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Якщо хіропрактик - то тільки до Забранського Владислава Володимировича! Його вміння знаходити і виправляти навіть найважчі проблеми хребта просто вражає.
|
|
| |
Bahram | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Скажу відверто, я був скептично налаштований до хіропрактики. Але після зустрічі із Забранським Владиславом Володимировичем, мої болі в спині зникли. Дивовижно!
|
|
| |
Яринка | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Друзі, поділіться, яким чином ви записалися на прийом до Забранського Владислава Володимировича?
|
|
| |
Дяків | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Даю вам контактні телефони - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792. Владислав Володимирович приймає тільки за попереднім записом.
|
|
| |